Algemeen

Ik heb de vijf dagen in Drenthe heel fijn gevonden. Ik heb veel geleerd. De Spring Forest Qigong oefeningen vond ik erg boeiend. Het was ook heel fijn om weer in het licht te zijn. Het logeeradres was geweldig en het weer zat 100 procent mee. Een bekende van mij vond dat ik er heel goed uitzag en dacht dat ik een nieuwe man gevonden had!
Het werkt nog steeds door, merk ik. Heel erg bedankt dat jullie mij dit gegeven hebben. Alle goeds.
- Fanny

Deze spirituele week was voor mij een fijne manier om na een jaar hard werken mijn vakantie mee te beginnen. Wat ik mocht ontvangen ging mijn verwachtingen te boven. De inwijdingen waren intens en toch licht, de begeleiding professioneel en warm. Onze groep, de omgeving, het programma, de maaltijden, het in de natuur zijn was als een warm bad. Ik voelde me gezien en veilig. Dank je wel daarvoor!
- Daniëlla

Ik ben erg onder de indruk van de geweldige vijfdaagse. Op alle fronten zeer geslaagd. Echter het zeer diepe proceswerk op mijn grote blokkade rond mijn ex-partner en vader van onze vier kinderen overtrof werkelijk al mijn verwachtingen. Een mooier geschenk is niet denkbaar. Wat een bevrijding. Zo immens dankbaar!!! Alle kleuren om mij heen zijn ineens ook van diepe betekenis. Ze zullen nooit meer hetzelfde zijn als voorheen. Zoals ik de klanken van Schubert altijd al gewaar werd in kleuren begrijp ik nu des te meer waarom. Ik wil jullie nogmaals heel heel hartelijk bedanken voor deze diepe ervaringen
- Carine

Thank you and your guides so very much for the wonderful and great weekend. It was so much opening and deepening our meditation and spiritual growth. Every evening we now both channel our guides of different kind. The Sunday in the evening we channeled for one complete hour without interruption. It is amazing and I did a step, I thought could never achieve. Many puzzle pieces have come together. I am reading very interestingly the book from you, it is so interesting and amazing and helps to understand and believe in some other books I have read in the past. Hope to find again possibility to learn from you. My mother is so fascinated from our reports and is thinking if it would be possible to try to organize a seminar for you in Germany again with longer preparation. Again many thanks, blessings and wishes!
-Eike & Melanie

Waar kwam ik op af?
Iets in mij, mijn wijsheidsgeest wees me de weg naar Portugal.
En tegelijkertijd viel er een boek uit de bibliotheek over Light Body trainingen.
En ik wist gewoon dat dit passend was voor mij!

Jullie complete benadering trof me; Jullie bescheidenheid, jullie trouw aan jullie gidsen, ieder maakt zijn eigen proces door, jullie eenheidsbenadering en de nonduale staat van Zijn, de groeiende Lichtspectra in mensen waarneembaar, ook het gewoon medemenselijke als er echt een diep lijden, traan, val of crisis was voor alle type mensen, dier of plant.

Jullie aanbod wordt steeds universeler en kloppend in de tijd. Ik vermoed verschil- lende multi-dimensionele trillingen in jullie energie die zich steeds verder ontwikke- len. Dat vind ik mateloos boeiend omdat het raakt aan de bedoeling van de mens- heid en daarin zijn jullie  wegbereiders of aanrakers van het grote Licht !
Ik heb persoonlijk mogen meemaken dat ik aangeraakt ben door het Grote Licht, op diverse momenten en in verschillende cursussen.
De reis naar Amerika was en is nog steeds een 1e rang hemel en aarde samen- komst!
Liefs
-Angela

Zeven jaar geleden, via het Boek van Jeroen ‘Geboorte in het Goddelijke’ kwam ik in contact met Israna. In die tijd zat ik in een diepe, diepe crisis, waardoor ik volledig mijn zelfvertrouwen had verloren. Het boek liet mij meteen ervaren wat mijn Innerlijke Waarheid was/is, wat niemand mij meer kon/kan afnemen. Mijn Ware Leven begon, toen ik het Boek had gelezen. Mijn Gods Licht werd hierdoor zo aangewakkerd dat ik niet meer kon stoppen, ik moest en zou, ik wilde weer Bewust worden wat erin mij was en groeide.
Door het boek en de workshops ben ik Jeroen en Froukje, hun energetische lessen met Phylos,  Saint Germain, Jezus en andere Meesters gaan volgen. Bij hun, mocht ik in Liefde gaan groeien en bloeien, in de liefde van het Universum. Mijn leven is in al die jaren hierdoor totaal veranderd. Ook dank zij de vele individuele sessies bij Froukje die mij weer door de diepere lagen een hielp die vrij waren gekomen in de workshops of oud zeer van vroeger.
Mijn grootste ervaring is dan ook, met Israna: Mijn Geboorte in het Goddelijke.
Voor alles heb ik een ongelofelijk Dankbaarheid, Blijheid en Vreugde ontvangen, omdat ik mijn leven weer op de rails heb gekregen.
Leafde en Blijheid van
-MartjeAntje

Ik volg al jaren cursussen bij Froukje en Jeroen. Mijn leven  is er echt door veranderd, ik ben zachter, opener en liefdevoller  geworden. Vreugde voelen zonder reden ken ik nu ook en zeker geen  onbelangrijke hier op de aarde: ik ben goed geworteld geraakt. Snel  spiritueel groeien is mogelijk, ik zelf ben daar een bewijs van en ik  zie hetzelfde ook gebeuren met mijn medecursisten. Froukje & Jeroen  zijn hele bijzondere leraren, zij laten de lichte hogere energieën die  zij channelen het werk doen in mensen. Zij vertrouwen volkomen op de  eigen-wijsheid van iedereen en creëren een liefdevolle omgeving die  nodig is om mensen bij hun Werkelijke Wezen terug te brengen. Ruimte  voor emoties die innerlijke stroming vergroot, is gelukkig  vanzelfsprekend. En het allermooiste vind ik nog: zij leven dat wat zij onderwijzen! Ik gun het dan ook vele anderen om kennis te maken met hun  werk.
- Andrea

Ik ben heel erg blij met jullie in mijn leven Jullie doen zulk mooi en waardevol werk! Sinds jullie op ons pad zijn gekomen heeft het leven  veel meer zin gekregen. Ik voel echt een levensdoel en dat is zo fijn.  Ook voel ik me steeds meer verbonden met mijn ziel en kan ik steeds  beter voelen wat met mij resoneert en wat niet. Ik hoef steeds minder hard na te denken en kan me beter overgeven aan mijn intuïtie. Dat is zo  bevrijdend! Ik ben op dit moment steeds zo blij. Ik voel me best  heel sterk en gegrond maar ik voel ook veel meer liefde. Vorig week was  het net alsof ik verliefd geworden was op mezelf. Op zulke momenten denk  ik ook aan jullie en ben ik jullie zo dankbaar. Ik ben heel blij en dankbaar en voel heel veel liefde voor jullie!
- Marlies

De CD met de meditaties van St Germain zit al jaren in mijn CD speler naast mijn bed! Ik luister ze vaak, soms meerdere keren per week, met mijn hand op mijn hart...het helpt mij enorm in zelfheling en val zo in slaap. Dank je wel voor de verbinding, al die jaren, met deze energie!
- Annelies Beschoor Plug

Na de lichtdag en het ervaren van de nabijheid van mijn ziel kwam de werkweek daarna van ruim 12 uur per dag. Ondanks dat en alle pijnlijkheid van mijn huidige situatie, voelde ik me toch sterk. Steeds als een moeilijk moment in me was, kon ik veren naar de energie van de ziel en dan voel ik een stevigheid in mijn buik en een stem die zegt, er is niets aan de hand...terugveren naar het hier en nu....en daar is meestal niets aan de hand.
- Geertje