Meer informatie over Awakening Your Light Body:

Wat anderen zeggen over Light Body

Het doen van de meditaties vind ik heel fijn. Het is interessant hoe elke meditatie weer een andere ervaring brengt. Ik voel dat ik een veel evenwichtigere dag ervaar als ik een van de meditaties gedaan heb. Vooral opvallend vind ik dat ik mij gelukzaliger voel. Doordat ik mij verbonden voel met de hogere frequenties/het licht/de divine. Ik voel mij vol liefde, voldaan, verbonden, gelukzalig en evenwichtig. En als ik even uit evenwicht ben, helpt het mediteren via deze techniek goed.

— Y vd E, over Awakening Your Lightbody

Hoe ontwaakt je lichtlichaam?

In de cursus ontwikkel je stap voor stap zeven vibrerende energiecentra en drie light body centra. Dit leidt uiteindelijk tot het ontwaken van je lichtlichaam.

De vibrerende energiecentra zijn enigszins vergelijkbaar met de chakra’s maar van een hoger niveau, dichter bij de ziel. Wanneer je met de energiecentra werkt, activeer je ook de chakra’s. Omgekeerd is dit niet het geval.

Door middel van de zeven vibrerende energiecentra breng je meer stroming en harmonie in je fysieke, etherische, emotionele en mentale lichamen. Dit betekent dat je meer fysieke stroming en vitaliteit gaat ervaren, je emoties rustiger en meer gebalanceerd worden en je je meer opent voor creativiteit en inzichten. Gedurende dit proces komen echter ook vastzittende fysieke, emotionele en mentale blokkades naar boven omdat alles wat nog niet licht is als het ware in het licht wordt gezet. Dit gebeurt voor een groot deel buiten je bewustzijn om.

Stroming in de genoemde lichamen is nodig om de drie light body centra te kunnen ontwikkelen en op stabiele wijze in je leven te brengen.

Bekijk hier de praktische informatie van Awakening your Light Body