Meer informatie over Awakening Your Light Body:

Wat anderen zeggen over Light Body

De Awakening your Light Body heeft mij het fundament gegeven voor alles wat ik daarna gedaan heb. Zonder dat fundament had ik die stappen niet durven nemen. Ik heb zoveel cursussen gedaan en zo lang gezocht naar iets dat ik niet kon vinden. Bij deze energieën heb ik het gevonden. Het is een thuiskomen. Ik vind het heerlijk. Als ik hier vandaan kom, kom ik thuis in nogal hectische toestanden maar ik kan nu helemaal bij mezelf blijven in mijn eigen energie.

— Mariet, over Awakening Your Lightbody

Praktische informatie

Start nieuwe opleiding september 2020

Gratis introductieworkshop 13:30 - 16:00 uur:
Zondag 6 september 2020 in Boijl (FR)
Zaterdag 12 september 2020 in Zwolle

De volledige cursus bestaat uit 6 modules met elk 12 meditaties.

Curus data 2020 10:00 - 17:00 uur:
Module 1: 27 september
Module 2: 25 oktober
Module 3: 13 december

Vervolgdata 2021 volgt...

Locatie:
Zwolle (Inside Out)

Kosten
De kosten zijn € 165 per module (cursusdag), inclusief cursusmap en alle meditaties als downloads of CD's en eventuele begeleiding tussendoor via email

Het is ook mogelijk om deze cursus op elk moment en in je eigen tempo individueel te volgen. Je doet dat met de opnames van de meditaties en bijbehorende schriftelijke uitleg. Er is energetische ondersteuning, eens per week stemt Froukje op je af en geeft ze de energieën aan je door. Er is ook individuele begeleiding via email. De kosten van deze variant bedragen € 95 per module. Als je de cursus samen met je partner wilt volgen betaalt hij/zij € 45,- per module. Je ontvangt dan de opnames 1 keer.

Studiebelasting/tijdsinvestering
We adviseren je een of twee meditaties per dag te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de cursus. Dit is een tijdsinvestering van een half uur of een uur per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de cursus. Er zijn geen vooropleidingseisen. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in deze cursus plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.