Meer informatie over Awakening Your Light Body:

Wat anderen zeggen over Light Body

Ik heb de cursus als heel positief ervaren.Wat mij het meeste verraste was, dat er nog andere mij niet bekende energiestromen waren.Door hier contact mee te maken kwam ik in een intenser contact met mijzelf. Door deze ervaring kreeg ik meer contact met het groter geheel waaruit ik besta.

— Ad, over Awakening Your Lightbody

Praktische informatie

NIEUW Vanaf nu is het mogelijk om deze cursus op elk moment en in je eigen tempo individueel te volgen. De volledige cursus bestaat uit 6 modules met elk 12 meditaties. Je doet dat met opnames van de meditaties en bijbehorende schriftelijke uitleg. Er is energetische ondersteuning, eens per week stemt Froukje op je af en geeft ze de energieën aan je door. Er is ook individuele begeleiding via email.

Op zondag 10 februari is er een gratis introductieworkshop van de cursus in Boijl. Je kunt met de opleiding starten wanneer je wilt. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Kosten
De kosten bedragen € 95 per module. Als je de cursus samen met je partner wilt volgen betaalt hij/zij € 45,- per module. Je ontvangt dan de opnames 1 keer.

Bij voldoende belangstelling organiseren we af en toe een middag voor de cursisten. We doen meditaties en er is gelegenheid voor het delen van ervaringen of het stellen van vragen. Deelname aan zo’n middag kost waarschijnlijk ca. € 40,-.

Studiebelasting/tijdsinvestering
We adviseren je een of twee meditaties per dag te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de cursus. Dit is een tijdsinvestering van een half uur of een uur per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de cursus. Er zijn geen vooropleidingseisen. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in deze cursus plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.