Wat anderen zeggen over Israna

Over het weekend: Het was geweldig. Ik ben zo blij dat ik gekomen ben. Het was alle reisperikelen zeker waard. Veel dank! Vanochtend werd ik wakker en kon ik ervaren dat een oud probleem nu eindelijk echt is opgelost. Een oud verdriet dat ik nu in het licht zag staan. Gewoon niet te geloven.

— Annemarie, over Israna

Contact met je gids (tweedaagse cursus)

Verrijk je leven en maak op bewust niveau contact met de gids, meester of engel die je begeleidt. Je gids helpt je tijdens deze workshop met je eigen groei en healing van jezelf. Daarnaast assisteert je gids je bij healing en reading die je doet voor een ander.

Data 2021 - 2022:

  • 4 december, dag 1
  • 15 januari, dag 2

Locatie:
Dalfsen

De tweedaagse cursus 'Contact met je Gids' is onderdeel van de opleiding Healing vanuit het universele licht en de Spirituele opleiding. De dagen zijn ook los van de opleiding te volgen.

(Click here for the English text).

Tijdens deze dagen maak je op bewust niveau contact met de gids, meester of engel die je begeleidt. Je gids helpt je tijdens deze workshop met je eigen groei en healing van jezelf. Daarnaast assisteert je gids je bij healing en reading die je doet voor een ander. Eerst ervaar en ontvang je de energie en antwoorden van je gids in meditaties. Daarna ga je deze energie en woorden van je gids channelen voor een ander. Wij creëren met onze gidsen als het ware een opening waar jij in kunt stappen zodat je op een diep niveau contact kunt maken met je gids. Gedurende dit proces werkt je gids met de verruiming van je bewustzijn. Velen ervaren de opening die ontstaat als een grote spirituele verdieping.

Uitdagingen
Er zijn enkele uitdagingen bij het proces in het leren van channelen:

Ten eerste maakt je gids gebruik van jouw gedachten en energie waardoor het lijkt alsof je het zelf doet of bedenkt. Door oefening leer je meer onderscheid te maken tussen jezelf en je gids omdat je gaat ervaren wanneer iets vanuit de energie van je gids ontstaat. Bedenk echter dat het voor de meesten vele jaren oefening vraagt en werken aan het zelf “schoner worden” voordat het channelen zo goed als zuiver is. De een werkt ook meer met woorden dan de ander. Dat hangt af van je energieveld en van het doel dat je hebt.

Ten tweede vraagt channelen om overgave en vertrouwen. Hoe meer je "het je best doen" en "willen" kunt loslaten en hoe meer je je overgeeft aan de liefdevolle leiding van je gids, hoe makkelijker het gaat. We zullen hier uitgebreid aandacht aan besteden.

Tenslotte kunnen gedachten als "ik kan het niet" en "ik ben het niet waard” je belemmeren. We zullen werken aan deze overtuigingen en de bijbehorende gevoelens. Je leert om deze delen van jezelf liefde en licht te sturen.

In de cursus zullen meditaties door onze gidsen afgewisseld worden met zelf oefenen, meestal in twee- of drietallen.

Door veel te oefenen met channelen word je meer en meer een kanaal voor de informatie en energie van je gids. Elke keer dat je channelt, komt de stroming meer op gang en wordt je energie meer afgestemd op die van je gids.

Als je al contact met je gids hebt, kan de cursus een mooie gelegenheid zijn om te oefenen met verschillende mensen en leiden tot een verdieping van het contact met je gids of tot de ontmoeting met een nieuwe gids.

De cursus wordt gedragen door vele gidsen en andere lichtwezens. Hun aanwezigheid is een bron van rijkdom en vreugde. Door het channelen, waarbij de liefdevolle energie van je gids door je heen stroomt, word jij ook zo’n bron.

Praktisch
Kosten
Deze tweedaagse workshop kost € 245,-. Dit is exclusief de meditaties en inducties (begeleiding naar het channelen) op CD's. Deze kosten € 50.

Voor wie
Wij richten ons met name op diegenen die al (enige) ervaring hebben met meditatie en zich op een spiritueel pad bevinden. Als dat bij jou (nog) niet zo is en de cursus je wel trekt, neem dan contact met ons op voor overleg. Verder zijn er geen vooropleidingseisen.

Locatie gegevens
Dalfsen, Isis Sofia - Keizersteeg 3
Zwolle, Inside Out - Brinkhoekweg 2

Tijdsinvestering/studiebelasting
Je hebt het meest baat bij de cursus als je thuis verder oefent met het geleerde maar uiteraard is dat verder aan jou. Om het contact met je gids verder te verdiepen adviseren we ongeveer twee keer per week een van de meditaties te doen en een keer per week met iemand te oefenen met channelen.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het cursusgeld een week voor aanvang van de eerste cursusdag op onze rekening staat.

We vragen je kennis te nemen van onze algemene voorwaarden.

Activeren en openen van de pijnappelklier

Data: 24 november en 8 december 2019 in Zwolle.

Brug naar hoger bewustzijn
Juist nu, bij de overgang naar de nieuwe tijd is het belangrijk aandacht te besteden aan het activeren en doen ontwaken van de pijnappelklier.
De pijnappelklier is de fysieke brug naar de nieuwe tijd, die de weg opent voor hogere ervaringen, contacten en inzichten.

Onze hersenen en onze geest zijn slechts voor een klein gedeelte wakker. Daardoor hebben we geen overzicht over het grotere geheel en kunnen we slechts een klein deel van de werkelijkheid bevatten. We zijn als vissen in een kom, die niet weten dat er een wereld buiten de kom is.

Openen van je pijnappelklier 1 (twee dagen)
Tijdens deze dagen werken de meesters met het openen van je hogere geest en met het verruimen van je mentale lichaam. Daarnaast zullen we dit verbinden met je hart, je wil en met je basis. Want creativiteit werkt op de hoogste wijze als deze samengaat met liefde en met je vermogen je ideeën te manifesteren.
We besteden veel aandacht aan het activeren van je pijnappelklier. De pijnappelklier is een medisch nog erg onbegrepen klier. Lang werd gedacht dat de klier eigenlijk nauwelijks of geen functie had, wat bij de meeste mensen ook zo lijkt te zijn. Maar bij mensen die veel mediteren wordt deze klier geactiveerd. Hij regelt namelijk het contact tussen je aardse  en de hogere lagen van de werkelijkheid, waaronder je eigen hogere geest. In Mexico werd onderzoek naar de werking van de pijnappelklier gedaan. Mensen die werden ingespoten met de stof die door de pijnappelklier wordt aangemaakt, kregen visioenen van hogere werkelijkheden en rapporteerden na afloop veelvuldig dat ze contact met hogere intelligenties hadden.

In meditaties gaan we bewust de pijnappelklier activeren en de werking van de hersenen optimaliseren.

Openen van je pijnappelklier 2 (twee dagen)
In deel 1 deelden we een aantal processen die er op gericht zijn om je hogere geest te openen door te werken met je pijnappelklier. Dit door de wetenschap nog vrij onbegrepen kleine kliertje in je hersenen blijkt een belangrijke ingang te zijn voor het bereiken van hogere staten van bewustzijn.

In dit vervolgweekend werken de meesters met het verder openen van de pijnappelklier en leer je een aantal nieuwe processen om dit te bewerkstelligen. Je opent een aantal membranen die je aan het aardse gebonden houden waardoor je in contact komt met hogere werkelijkheden en de daarin aanwezige wezens en geometrische patronen. Ook open je hiermee onbekende aspecten van je hogere geest waardoor er nieuwe creativiteit en inzichten tot je komen. Je leert steeds meer in twee werkelijkheden tegelijkertijd te leven: die van je normale aardse, dagelijkse bewustzijn en die van de werkelijkheid van je hogere geest.

Locatie: Zwolle of omgeving.

Kosten: De meditaties en uitleg op cd’s of als downloads kosten €55. Dit is een vast bedrag. Kijk voor de overige kosten bij de Spirituele opleiding - Spiritueel wakker!

Aanmelden: Klik hier om je aan te melden voor de cursus Openen en activeren van de pijnappelklier.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem gerust contact met ons op.