Wat anderen zeggen over Israna

Toen de meditatie begon zat ik direct in hogere lagen. Zo gemakkelijk als dat gaat via jullie, heerlijk. De meditatie via Froukje daar kon ik veel loslaten en bij Jeroen kon ik heel fijn meedrijven op de golven van de energie. Wat ik allemaal ervaren heb is een godsgeschenk. Bij deze wil ik jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor het briljante idee van een meditatie via internet. Het was heerlijk. Dankjewel.

— Anita, over de Internet radio

Vervolgcursus Contact met je Gids

In deze vervolgcursus verdiep je het contact met je gids of maak je contact met een (nieuwe) engel of meester. We onderzoeken de manier waarop je gids de energie aan je geeft en je leert je af te stemmen op de 'cadans' hiervan. Meditaties van onze eigen gidsen worden afgewisseld met zelf oefenen/channelen. Meestal oefen je in tweetallen.

Programma

Het programma ligt niet helemaal vast omdat onze gidsen en wij ook inspelen op de energie van de deelnemers.

Mogelijke onderwerpen voor het channelen zijn:

  • werken met het innerlijk kind van de ander
  • channelen "in rijtjes": meerdere mensen komen vlak na elkaar tegenover je zitten om vragen te stellen
  • verdieping van healing vaardigheden
  • onderzoeken van een (relatie)patroon van de ander
  • informatie ophalen uit de Akasha kronieken
  • een algemene reading geven voor een ander

Het oefenen met meerdere anderen, de focus van de gidsen en de groepsenergie geven een grote nieuwe opening waardoor je het contact met je gids verder kunt verdiepen en/of contact kunt maken met nieuwe gidsen, engelen of meesters.

Praktisch

De cursus wordt gehouden op 27 en 28 april in Moormerland, Noord Duitsland. De exacte locatie is nog niet bekend. De dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

We vragen voor de cursus een vrijwillige bijdrage of donatie. Het richtbedrag is €185,- . Als je meer geld hebt, kan je overwegen wat meer te geven, als je minder hebt, kan je wat minder geven. Uiteindelijk bepaal je zelf wat je kunt en wilt geven vanuit je hart. Zie ook donaties - kosten o.b.v. vrijwillige bijdrage.