Wat anderen zeggen over Israna

Na de lichtdag en het ervaren van de nabijheid van mijn ziel kwam de werkweek daarna van ruim 12 uur per dag. Ondanks dat en alle pijnlijkheid van mijn huidige situatie, voelde ik me toch sterk. Steeds als een moeilijk moment in me was, kon ik veren naar de energie van de ziel en dan voel ik een stevigheid in mijn buik en een stem die zegt, er is niets aan de hand…terugveren naar het hier en nu….en daar is meestal niets aan de hand.

— Geertje, over de Lichtdag

Vervolgcursus Contact met je Gids

In deze vervolgcursus verdiep je het contact met je gids of maak je contact met een (nieuwe) engel of meester. We onderzoeken de manier waarop je gids de energie aan je geeft en je leert je af te stemmen op de 'cadans' hiervan. Meditaties van onze eigen gidsen worden afgewisseld met zelf oefenen/channelen. Meestal oefen je in tweetallen.

Programma
Het programma ligt niet helemaal vast omdat onze gidsen en wij ook inspelen op de energie van de deelnemers.

Mogelijke onderwerpen voor het channelen zijn:

  • werken met het innerlijk kind van de ander
  • channelen "in rijtjes": meerdere mensen komen vlak na elkaar tegenover je zitten om vragen te stellen
  • verdieping van healing vaardigheden
  • onderzoeken van een (relatie)patroon van de ander
  • informatie ophalen uit de Akasha kronieken
  • een algemene reading geven voor een ander

Het oefenen met meerdere anderen, de focus van de gidsen en de groepsenergie geven een grote nieuwe opening waardoor je het contact met je gids verder kunt verdiepen en/of contact kunt maken met nieuwe gidsen, engelen of meesters.

Praktisch
De cursus wordt gehouden op 27 en 28 april in Moormerland, Noord Duitsland. De exacte locatie is nog niet bekend. De dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

We vragen voor de cursus een vrijwillige bijdrage of donatie. Het richtbedrag is €185,- . Als je meer geld hebt, kan je overwegen wat meer te geven, als je minder hebt, kan je wat minder geven. Uiteindelijk bepaal je zelf wat je kunt en wilt geven vanuit je hart. Zie ook donaties - kosten o.b.v. vrijwillige bijdrage.