Healingdagen met Froukje

Deze dagen worden gegeven in het kader van de opleiding Healing vanuit het universele licht. Er is een vaste groep deelnemers maar onderstaande dagen kunnen ook los van de opleiding worden gevolgd. Voorwaarde voor het volgen van de dagen op 9 februari en 4 en 5 april is enige ervaring met meditatie en afstemming op het spirituele licht en/of je gids (of andere lichtwezens).

12 januari
Spring Forest Qigong module 1 met effectieve en zachte oefeningen, een krachtige healing techniek en een helende meditatie voor gezondheid en balans.

9 februari
Healing van het etherische lichaam, bescherming voor het opnemen van teveel en/of minder mooie energieën, energetisch reinigen van ruimtes, van jezelf en anderen.

4 en 5 april
Healing van oude gevoelens zoals angst, somberheid en boosheid. Stroming van het emotionele lichaam. De rol en healing van emoties volgende de Chinese geneeskunde.
Veranderen van oude gedachten en overtuigingen. Terug naar de oorzaak van een overtuiging en deze bij de wortel veranderen. Healing van het mentale lichaam met nieuwe overtuigingen geven en ontvangen.

3 mei (datum voor tweede dag nog niet bekend)
Spring Forest Qigong module 2. Belangrijkste energiesystemen en healing daarvan. Healing met kleuren. Openen van de belangrijkste energiekanalen bij een ander. Healing van specifieke fysieke gebieden en klachten. Level 2 oefeningen en oefeningen voor soepelheid. Deze module is toegankelijk voor iedereen die module 1 van Spring Forest Qigong heeft gevolgd.

Praktisch:
De dagen worden gegeven in centrum ‘Op ons erf’ in Boijl (Fr). Deelname aan een dag kost €122,50. Dit is inclusief de opnames (downloads of cd’s) van de meditaties en uitleg.