Meer informatie over Spring Forest Qigong:

Wat anderen zeggen over Spring Forest Qigong:

Ik wil je laten weten erg blij te zijn met de beoefening van Spring Forest Qigong. Het lukt me dit dagelijks toe te passen, de ene keer uitgebreider dan de andere. Het doet me goed, de bewegingen, de ademhaling, het bewustzijn en de oefening van de aandacht. Ook als voorbereiding op mijn meditatie helpt het me in mijn aandacht en concentratie. Het maakt me helder en aanwezig en ik heb het gevoel hier de rest van de dag baat bij te hebben.

— Margot, Spring Forest Qigong

Praktische informatie Spring Forest Qigong

Data:
Module 1 (1 dag): september 2021
Module 2 (2 dagen): wordt nog gepland

Tijden:
Aanvang: 10.00 uur
Einde: 17.00 uur

Locatie
Boijl (FR) of Steenwijk

Kosten
Module 1 | cursusdag | € 129,50
Module 2 | tweedaagse cursus | € 249,50
Dit is inclusief koffie en thee en exclusief lunch.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan Module 1. Er zijn geen vooropleidingseisen. Om mee te kunnen doen aan module 2 moet je eerst module 1 hebben gevolgd.

Tijdsinvestering/ studiebelasting
Je hebt het meest baat bij de cursus als je thuis verder oefent met het geleerde maar uiteraard is dat verder aan jou. Het beste is om elke dag de actieve oefeningen te doen. Dit duurt ongeveer 40 minuten per dag. Maar ook drie keer per week oefenen en/of minder lang, kan al veel effect hebben.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het cursusgeld een week voor aanvang van de eerste cursusdag op onze rekening staat.

We vragen je kennis te nemen van de algemene voorwaarden.