Meer informatie over Spring Forest Qigong:

Wat anderen zeggen over Spring Forest Qigong:

Ik vond zowel de afstandshealing, de qigong oefeningen als de online meditaties heel fijn. Ik kon/kan ze allemaal heel goed verbinden met mijn klachten en vragen. Dank je wel 🙏🏻❤️ De afstandshealing gaf me stroming en licht. Dit ervaar ik sinds mijn burn-out weinig. Jouw online meditatie over innerlijke kinderen gaf me meer inzicht en innerlijke rust. De qigong oefeningen geven me vertrouwen na hard werken.

— E.B., over de online meditatieavonden

Spring Forest Qigong Oefengroep

De oefeningen en technieken zijn eenvoudig maar zeer effectief voor heling en balans. Ze werken krachtig op het openen van de meridianen; de energiekanalen in het lichaam. Als deze open zijn ben je 'stromend' en gezond. Als ze geblokkeerd zijn word je ziek en zwak. Het helpt je om fysieke en emotionele pijn te helen en zo de kwaliteit van je leven verbeteren.

Je kunt de oefeningen staand doen maar ook zittend en als dat niet gaat zelfs liggend. Door het doen van de oefeningen hebben vele mensen over de hele wereld zichzelf genezen van ernstige klachten.

Online oefengroep Spring Forest Qigong
Elke vrijdagochtend Spring Forest Qigong aangeboden (09:30-10:30 uur). Richtbedrag € 5, hier kun je van afwijken.

Oefengroep Vledderveen
Elke donderdagochtend in het dorpshuis van Vledderveen van 09:30 - 10:30 uur (vanaf 2 september). De kosten bedragen € 7 per keer. Dit is exclusief koffie of thee achteraf a € 1,00. Je betaalt per keer. Als je niet komt, hoef je niet te betalen. Je kunt invoegen wanneer je wilt.

Stuur een bericht als je mee wilt doen. Graag tot dan!