Meer informatie over Spring Forest Qigong:

Wat anderen zeggen over Spring Forest Qigong:

Ik wil je laten weten erg blij te zijn met de beoefening van Spring Forest Qigong. Het lukt me dit dagelijks toe te passen, de ene keer uitgebreider dan de andere. Het doet me goed, de bewegingen, de ademhaling, het bewustzijn en de oefening van de aandacht. Ook als voorbereiding op mijn meditatie helpt het me in mijn aandacht en concentratie. Het maakt me helder en aanwezig en ik heb het gevoel hier de rest van de dag baat bij te hebben.

— Margot, Spring Forest Qigong

Spring Forest Qigong Oefengroep

De oefeningen en technieken zijn eenvoudig maar zeer effectief voor heling en balans. Ze werken krachtig op het openen van de meridianen; de energiekanalen in het lichaam. Als deze open zijn ben je 'stromend' en gezond. Als ze geblokkeerd zijn word je ziek en zwak. Het helpt je om fysieke en emotionele pijn te helen en zo de kwaliteit van je leven verbeteren.

Je kunt de oefeningen staand doen maar ook zittend en als dat niet gaat zelfs liggend. Door het doen van de oefeningen hebben vele mensen over de hele wereld zichzelf genezen van ernstige klachten.

Online oefengroep
Vanaf 18 september wordt er elke vrijdagochtend een online Spring Forest Qigong aangeboden (09:30-10:45 uur). Richtbedrag € 5, hier kun je van afwijken.

Oefengroep Vledderveen
In het dorpshuis van Vledderveen van 09:30 - 10:30 uur  (zodra de corona maatregelingen het weer toelaten). De kosten bedragen € 7 per keer. Dit is exclusief koffie of thee achteraf a € 1,00. Je betaalt per keer. Als je niet komt, hoef je niet te betalen. Je kunt invoegen wanneer je wilt. Onderstaand vind je de actuele data.

Stuur een bericht als je mee wilt doen. Graag tot dan!