Meer informatie over Healing op afstand:

Wat anderen zeggen over Individuele healing:

Wauw wat een prachtige healing! Een aantal minuten voordat de healing begon voelde ik mijn lichaam van binnen helemaal warm worden. Toen de healing begon voelde ik een druk op mijn buik, het was alsof er iets heel zwaars op lag. Eerst voelde ik een tinteling in mijn linkerarm en hand, later in mijn rechterarm, hand en knie. Daarna voelde ik de tinteling in mijn hartstreek. Plotseling kreeg ik een schok en daarna een tinteling bij mijn keel. En in mijn boven rug voelde ik een koud gevoel in een plekje op mijn ruggengraat.

Tijdens de hele healing voelde ik prikkelingen in mijn nek aan de rechterkant, kin,onderlip,voorhoofd,beide wangen. Na afloop van de healing kreeg ik weer een heel warm gevoel van binnen. Gisteren had ik tot 4 uur ’s middags wat meer energie, even 45 minuten op bed gelegen en toen voelde ik me weer fitter, De rug voelt wat soepeler, ik heb minder moeite met lopen. Vandaag heb ik weer iets meer energie.

Ik ben je heel dankbaar voor deze healing, vond het een fantastische ervaring dat je voelt waar de healing plaatsvindt.

— Anja van der Voort, over Healing op afstand

Healing op afstand

Om te begrijpen hoe healing op afstand werkt zijn twee uitgangspunten belangrijk:

1. Alles is energie
Jij bent energie, je fysieke lichaam is energie, je emoties, je gedachten, alles is energie. Als je je goed voelt en gezond bent is je energie stromend, alles zit op de juiste plek en is in balans.

Als je ziek bent, pijn hebt of ongemak ervaart, of dit nou van emotionele, mentale of fysieke aard is, zijn er verstoringen in je energie. Vaak is er sprake van overtollige energie. Bij nek- en schouderklachten bijvoorbeeld is er teveel energie in dat gebied. Deze energie drukt en geeft pijn of ongemak. Zelfs bij zoiets als een hernia is sprake van teveel energie. Dit teveel aan energie drukt op de wervel. Deze druk maakt dat de wervel verschuift. Het fysieke lichaam reageert op het teveel aan energie.

Oorzaken van deze overtollige energie zijn fysieke en/of emotionele trauma’s, medicatie, verkeerde voeding en je leefomgeving. Bij dit laatste kan je denken aan gifstoffen en vervuiling maar ook bijvoorbeeld aan de locatie en inrichting van je huis.

2. Je hebt hoge energiefrequenties en lage energiefrequenties
Jouw energie heeft een bepaalde vibratie of frequentie. Net zoals je een TV of radio kunt afstemmen op een programma met geweld (lage frequentie) of een programma met zachte, liefdevolle muziek (hoge frequentie) zo ben jij ook door jouw frequentie afgestemd om het hogere of lagere naar je toe te trekken. Ziekte, pijn en boosheid zijn lage frequenties, gezondheid, vreugde en liefde zijn hoge frequenties.

Hoe werkt een healing op afstand?
Zoals ik een healing geef stem ik mij af op het hogere licht en op de meesters. Ik open mijn hart zodat de liefde stroomt. Daarna stem ik me af op de persoon die ik de healing geef. Door die afstemming wordt je gelijk al in trilling gebracht met hoge frequenties van licht en liefde. Dan kijk ik waar er blokkades zijn (overtollige energie). Die verwijder ik zoveel en waar mogelijk. Vervolgens voeg ik het hoge licht en kleuren die nodig zijn toe (hoge frequenties). Naast het werken met de procedures en technieken die ik sinds 1997 van meesters en gidsen heb geleerd werk ik met (Spring Forest) Qigong technieken.

Wil je een healing?
Stuur dan een bericht met daarin je verzoek en je klachten en waarvoor je een healing wilt ontvangen. Het is fijn als je ook je geboortedatum en woonplaats vermeldt en een recente foto opstuurt waarop ik je ogen goed kan zien.

Vervolgens stem ik mij eerst met de meesters op je af en vraag ik hen of ik jou via healing op afstand kan helpen. Ik laat je dat weten. Als ze aangeven van niet, betekent dat natuurlijk niet dat je niet te helpen bent, maar dat deze methode voor jou volgens hen niet de juiste is.

Als ze aangeven van wel, maken we een afspraak voor de healing. Mail mij dan meer informatie als je dat nog niet had gedaan:
- waar zou je een healing voor willen (naast wat je eventueel al benoemd hebt).
- wat zijn je klachten emotioneel en/of fysiek?
- heb je emotionele en/of fysieke trauma’s (zoals operaties, ongelukjes)

Lees hier meer over Healing op afstand:
Voor wie
Ervaringen
Praktische informatie