Meer informatie over Individueel:

Wat anderen zeggen over Individuele healing:

Klachten: pijn onderrug en derde chakra gebied

Ik heb gisteren jouw healing met name fysiek gevoeld.
Eerst ging het open in de rug. Het leek alsof je daar heel veel weghaalde en dit voelde ik ook in de buik. Ook daar ging het meer open en in de buikwand ging er energie weg. Vervelende schuurenergie. Zo voelt die energie. Dit ook bij de derde chakra.
Hartelijkdank daarvoor. Aan het eind van de healing voelde ik echt een opening en werd het allemaal lichter. Verder daarna kwamen er veel emoties vrij, Met name vanuit mijn hart. Verdriet. Dit heeft wel een uur geduurd. Dus dat is weer mooi opgeruimd. 🙂

— Een dankbare cursust, over Healing op afstand

Healing op afstand

Om te begrijpen hoe healing op afstand werkt zijn twee uitgangspunten belangrijk:

1. Alles is energie
Jij bent energie, je fysieke lichaam is energie, je emoties, je gedachten, alles is energie. Als je je goed voelt en gezond bent is je energie stromend, alles zit op de juiste plek en is in balans.

Als je ziek bent, pijn hebt of ongemak ervaart, of dit nou van emotionele, mentale of fysieke aard is, zijn er verstoringen in je energie. Vaak is er sprake van overtollige energie. Bij nek-en schouderklachten bijvoorbeeld is er teveel energie in dat gebied. Deze energie drukt en geeft pijn of ongemak. Zelfs bij zoiets als een hernia is sprake van teveel energie. Dit teveel aan energie drukt op de wervel. Deze druk maakt dat de wervel verschuift. Het fysieke lichaam reageert op het teveel aan energie.

Oorzaken van deze overtollige energie zijn fysieke en/of emotionele trauma’s, medicatie, verkeerde voeding en je leefomgeving. Bij dit laatste kan je denken aan gifstoffen en vervuiling maar ook bijvoorbeeld aan de locatie en inrichting van je huis.

2. Je hebt hoge energiefrequenties en lage energiefrequenties
Jouw energie heeft een bepaalde vibratie of frequentie. Net zoals je een TV of radio kunt afstemmen op een programma met geweld (lage frequentie) of een programma met zachte, liefdevolle muziek (hoge frequentie) zo ben jij ook door jouw frequentie afgestemd om het hogere of lagere naar je toe te trekken.
Ziekte, pijn en boosheid zijn lage frequenties, gezondheid, vreugde en liefde zijn hoge frequenties.

Hoe werkt een healing op afstand?
Zoals ik een healing geef stem ik mij af op het hogere licht en op de meesters. Ik open mijn hart zodat de liefde stroomt. Daarna stem ik me af op de persoon die ik de healing geef. Door die afstemming wordt je gelijk al in trilling gebracht met hoge frequenties van licht en liefde. Dan kijk ik waar er blokkades zijn (overtollige energie). Die verwijder ik zoveel en waar mogelijk. Vervolgens voeg ik het hoge licht en kleuren die nodig zijn toe (hoge frequenties). Naast het werken met de procedures en technieken die ik sinds 1997 van meesters en gidsen heb geleerd werk ik met (Spring Forest) Qigong technieken.

Ervaringen van mensen die een healing op afstand ontvingen:
Klachten waren: verdriet en boosheid die niet los kwam en pijn in nek en schouders:
 “Grote dank voor de zachte, liefdevolle maar ook krachtige healing!
Ik voel me energieker, blijer, een heel stuk lichter (veel minder zwaarte en piekeren) in mijn hoofd, liefdevoller en beter gegrond. De pijn in mijn nek en schouders is nog niet helemaal weg, maar is al wel een stuk beter!
Eerst voelde ik veel energie wegtrekken rond mijn hoofd, oren en 3e oog. Toen mijn knieën, benen en voeten. Toen dat wat rustiger werd heel veel liefde en warmte in mijn hart en buik. Ik heb ik zeker nog een uur heerlijk mijn ogen laten vloeien en ben gauw in slaap gevallen”.

Klachten waren: zorgen maken, voor de derde keer in korte tijd ziek en somber voelen:
 “Heel erg bedankt voor de prachtige healing. Het was heel erg fijn. Ik had de hele week ijskoude voeten en mijn voeten werden zo heerlijk warm tijdens de healing. Verder begon alles weer te stromen. Er is echt iets weg. Wat mentale knopen. Ik zat zo te piekeren over mijn gezondheid en dat is weg. Ik voel me veel lichter en beter.  

Voor wie?
Een healing is altijd een samenwerking, een samenspel. Hoe meer opening er is, hoe meer er kan gebeuren. Een healing op afstand werkt optimaal als je je makkelijk kunt openen en ontspannen. Ook het toelaten van emoties als deze opkomen tijdens of na afloop van de healing is heel bevorderlijk.

Als je meer afgesloten bent, erg rationeel bent ingesteld en/of heel veel blokkades hebt, heeft healing ook zeker zin maar dan kan het zijn dat je minder ervaart of zelfs helemaal niks! Dit is omdat er eerst gewerkt moet worden met het creëren van openingen. Het kan zijn dat je dan meer gebaat bent met een live healing met ook aanraken, reading en werken met emoties. Dit geldt zeker als je al veel hebt geprobeerd en niets tot nu toe heeft geholpen. Reading is het lezen van je energieveld en het geven van informatie daarover.

Natuurlijk zijn er heel veel mensen die daar ergens tussen in zitten.

Praktisch
Wil je een healing? Stuur dan een bericht met daarin je verzoek en daarin je klachten en waarvoor je een healing wilt ontvangen. Daarna maken we een afspraak voor de healing.

Een healing op afstand duurt 20-30 minuten. 10 minuten voordat de healing begint ga je rustig zitten of liggen.  Na afloop van de healing kan je het beste nog 20-30 minuten of zolang je wilt rustig blijven zitten of liggen.

Het is beter om vanaf ongeveer een uur voor de healing niet meer te eten. Dit omdat anders de energie van je lichaam naar de vertering gaat in plaats van naar het healing proces.

Zorg dat je bij de healing een glas water bij de hand hebt. Het beste is half gekookt, half koud (yin-yang)water. Dit water drink je op enkele minuten na het tijdstip waarop ik begin met de healing.  Als je gaat liggen is dat lastig. In dat geval kan je het water ook na afloop van de healing opdrinken. Als het water dan te koud is moet je er wat heet water bijdoen. Koud water na een healing is niet zo goed. Je kunt daarnaast een of meerdere flessen zo zuiver mogelijk water, bijvoorbeeld bronwater, naast je neerzetten en dit water de volgende dag/dagen opdrinken. Ik laad het water met de meesters op met een healing boodschap die aansluit bij jouw thema’s. Die boodschap doet z’n werk tijdens en na de healing.

Het is fijn als je mij enkele dagen na de healing mailt om te vertellen hoe het is gegaan en wat je hebt ervaren tijdens de healing en de dagen erna. Als je wilt kan ik dan jou daarna mailen om je te zeggen wat ik heb gezien en gedaan.

Anderen over Healing op afstand:

Wauw wat een prachtige healing! Een aantal minuten voordat de healing begon voelde ik mijn lichaam van binnen helemaal warm worden. Toen de healing begon voelde ik een druk op mijn buik, het was alsof er iets heel zwaars op lag. Eerst voelde ik een tinteling in mijn linkerarm en hand, later in mijn rechterarm, hand en knie. Daarna voelde ik de tinteling in mijn hartstreek. Plotseling kreeg ik een schok en daarna een tinteling bij mijn keel. En in mijn boven rug voelde ik een koud gevoel in een plekje op mijn ruggengraat.

Tijdens de hele healing voelde ik prikkelingen in mijn nek aan de rechterkant, kin,onderlip,voorhoofd,beide wangen. Na afloop van de healing kreeg ik weer een heel warm gevoel van binnen. Gisteren had ik tot 4 uur ’s middags wat meer energie, even 45 minuten op bed gelegen en toen voelde ik me weer fitter, De rug voelt wat soepeler, ik heb minder moeite met lopen. Vandaag heb ik weer iets meer energie.

Ik ben je heel dankbaar voor deze healing, vond het een fantastische ervaring dat je voelt waar de healing plaatsvindt.

— Anja van der Voort, over Healing op afstand

Ik heb een aantal keren dat ik lichtelijk radeloos was, hulp gehad van Froukje die wonderlijke (energetische) healings geeft. Er zat bijv. een keer een wervel in m’n nek scheef en ik kon mijn hoofd niet meer bewegen. De dag na de healing kon ik dit gelijk weer: ik voelde tijdens de behandeling iets kraken en het voelde alsof de wervel terugging naar zijn plek. Ditzelfde geldt overigens voor de hernia’s die ik had onder in mijn rug. Terwijl ik ingepland stond voor een operatie en gezegd werd dat ik maanden niet goed zou kunnen functioneren/bewegen. Ik lag al twee weken in bed en kon niet op mijn benen staan. Na de healing kon ik alles weer en de operatie werd afgelast, tot hun verbazing. En het derde wonder is dat ik vlak voordat ik zwanger werd een cyste bij mijn eierstok had. Er was een kans dat mijn vruchtbaarheid verminderd zou zijn omdat het mijn ene eierstok zou kunnen uitschakelen. En er kon niets aan gedaan worden, opereren doen ze tegenwoordig niet meer bij cyste’s tenzij het gezwel kwaadaardig of immens is. Ik was bang dat ik misschien geen kinderen meer zou krijgen. Tijdens de healing die ik kreeg voelde ik dat er ruimte ontstond en begon ik een beetje te bloeden na een aantal krampen. Na ongeveer een week was de cyste volledig verdwenen. En na 1x werd ik gelijk zwanger, terwijl dit eerst onwaarschijnlijk leek volgens de arts. Het mooie was ook dat ik de healing thuis kon ontvangen, ze zijn namelijk op afstand en net zo krachtig (kan ook bij haar thuis overigens).

— S.I., over Healing op afstand

De healing was heerlijk!!!
Het leek alsof er getrokken werd aan mijn maagwand. Of dat mijn buik gevuld werd met licht en er kwam veel druk op. Bij mijn rug minder gevoeld.
Deze keer veel warmte, ontspanning en energie gevoeld in mijn benen en voeten.
Verder heel veel stroming en licht. Het ging steeds meer open en ik lag heerlijk te genieten.
Voel me nu super. Heb allemaal inspiratie voor mijn cursus. Ik ben super dankbaar.
De healing is voor herhaling vatbaar.
❤elijk dank.

Dag later: ik heb nu ook minder last van mijn rug

— M.M., over Healing op afstand

Ik wil je bij deze echt even heel erg bedanken voor de healing die je mij gisteravond gegeven hebt.Het was een ongelofelijk vreemde gewaarwording want de druk op mijn oren verdween gewoon, mijn oren gingen open, alles bleef dan een paar minuten open en dan sprong het weer dicht. Soms deed het ongelofelijk veel pijn in mijn oren en aan mijn oren. En in het laatste stukje van de healing nam de druk langzaam af. Ik ben daarna gaan slapen en werd vanochtend daarna veel beter wakker. Ik heb nog een beetje lichte oorpijn maar het is niet te vergelijken met wat ik had.
Ik ben enorm dankbaar dat het er nu af is. Echt heel erg blij dat je dit voor mij hebben willen doen. Dank je wel.

— Jacqueline, over Healing op afstand

Klachten: Vader heeft de medische diagnose: combinatie van Parkinson en Alzheimer. Ernstige klachten van geheugenproblemen en beperking motoriek, veel spanning, pijn en stress.

Na drie healings: Het gaat zoveel beter met mijn vader. Hij heeft geen pijn, zijn geheugen is goed en zijn lichaam is maar een beetje stijf. Hij is gestopt met de medicatie voor Parkinson.

— W., over Healing op afstand

Klachten: Weer in mijn innerlijke kracht staan en in verbinding staan met mijn innerlijke zelf. Maar vooral werken aan mijn depressiviteit en niet gelukkig zijn met mijn zelf. Het voelt voor mij alsof ik doelloos door het leven ga. Ik ben bijna 1 jaar thuis en doe ook helemaal niks op een dag.

De healing heeft heel lang doorgewerkt. Ik viel in slaap maar werd wel een paar keer tussendoor wakker. De energie kon ik heel goed voelen. Ik heb goed en diep geslapen. Ik voelde mij enorm uitgerust en rustig in mijn hoofd. Ik heb gisteren dingen opgepakt die ik iedere keer uitstelde. De opdrachten in de spirituele boeken sloeg ik altijd over en ook het opschrijven van mijn doelen/droom stelde ik ook iedere keer uit. Ik heb het gevoel dat ik meer levenskracht heb, waar ik natuurlijk naar op zoek was!

Enkele weken later: Het gaat heel goed. Waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Heel veel dank. Ik merk dat ik stappen heb gemaakt. Ik zit 1 avond per week op meditatie les en probeer iedere dag thuis te mediteren. Ik pak vaker dingen op en geef minder snel op. Ik besef dat ik nog een lange weg heb om te gaan, maar heb er wel zin in. Met een open blik naar de toekomst!

— N.A., over Healing op afstand

Klachten: Wil graag meer geworteld zijn, meer openheid uitstralen. Voelt onrust. Is bezorgd om kinderen. Vindt dat ze er teveel bovenop zit. Wil graag meer vertrouwen.

Ik merkte wanneer de healing begon en ook eindigde. Ik voelde de energie bij me vandaan gaan. Bijzonder is dat er geen woorden bij zijn. Ik heb heel sterk de energieën van angst gevoeld. Dat woord kwam bij me op. Ik voelde mezelf niet angstig. De angst werd weggenomen, zo ervaarde ik dat en daarna voelde ik me veel lichter. Ik ervaarde ook heel sterk het openen van mijn bekkenbodem. En sowieso mijn buik, hartstreek en keelgebied. Alsof mijn hersenen niet meededen. De tijd vloog voorbij. Ook kwam langs dat ik het geld wat ik ga verdienen met mijn tool voor competentieontwikkeling, aan goede doelen ga besteden. Heel bijzonder. Want de spanning is dat ik met de tool bij succes geld verdien wat ik zelf niet allemaal nodig heb. Ik voel me steviger nu, meer in mijn lichaam

— D.M., over Healing op afstand

Klachten: pijn onderrug en derde chakra gebied

Ik heb gisteren jouw healing met name fysiek gevoeld.
Eerst ging het open in de rug. Het leek alsof je daar heel veel weghaalde en dit voelde ik ook in de buik. Ook daar ging het meer open en in de buikwand ging er energie weg. Vervelende schuurenergie. Zo voelt die energie. Dit ook bij de derde chakra.
Hartelijkdank daarvoor. Aan het eind van de healing voelde ik echt een opening en werd het allemaal lichter. Verder daarna kwamen er veel emoties vrij, Met name vanuit mijn hart. Verdriet. Dit heeft wel een uur geduurd. Dus dat is weer mooi opgeruimd. 🙂

— Een dankbare cursust, over Healing op afstand

Hartelijk dank voor de healing. Ik reageer bewust wat later om zicht te krijgen op de effecten van je healing. Van de healing zelf heb ik op zich niet zo veel gemerkt. Wel had ik op een gegeven moment het idee alsof er wat koude lucht uit mijn linkeroor verdween. Daarnaast wat gekriebel bij mijn handen maar dat is het dan ook.
Wat heeft het me opgeleverd? Ik constateer dat ik beduidend minder last van mijn oren heb. Dat het oorsuizen duidelijk is verminderd en de doofheid is afgenomen. Eigenlijk een beetje de situatie voor de vakantie. Ook wat betreft de vage pijntjes in mijn borststreek heb ik het gevoel dat dit is afgenomen/verdwenen. Al met al een mooi resultaat waar ik erg blij mee ben.

— Geert, over Healing op afstand

Het heeft eventjes geduurd, maar nu komt het er toch van. Ik zou nog steeds vertellen hoe het met mij verder is gegaan na de healing. Begin juni ben ik bij je geweest voor een healing. De maand erop had ik weer een afspraak in het ziekenhuis om poliklinisch nog een stukje darm te laten verwijderen, omdat de onrustige cellen te dicht bij het snijvlak zaten. Echter toen het zover was, konden ze de plek niet meer vinden. Ze hadden verwacht het litteken te kunnen zien, maar dat was niet zo. Nou daar was ik niet rouwig om. In de tussentijd onderzocht de internist, waarom ik zo afgevallen was. Daar is uiteindelijk niets bijzonders uitgekomen. Daar hoef ik niet meer terug te komen. Inmiddels ben ik iets aangekomen. Dat gaat niet gemakkelijk, maar het gebeurt en ik voel me ook beter dan ik gedaan heb, Al met al reden om tevreden te zijn.

— R.S., Healing op afstand

Healing 1 vlak na heupoperatie (links): Tijdens de healing merkte ik dat er rond mijn heup/bekken gebied een stevig gouden veld werd gecreëerd. Hierdoor voelt het alsof er weinig is veranderd in de linker heup, ik bedoel de prothese voelt alsof het er helemaal bij hoort. In tegenstelling tot de rechter heup, waarbij dat indertijd langer duurde. Ook waren de verpleegkundigen, fysio en chirurg verbaasd dat ik alles (wassen, lopen met krukken, trap op en af, etc) zo goed deed!!!! Geweldig hè?

Healing 2 – week na de operatie: Ik voelde een witte omhulling. Mijn hart werd helemaal opgevuld, net als mijn bekken met energie. Ik kon merken dat er rond de maag werd gewerkt. Ik was de hele dag heel moe en zag wit en kreeg rond 15.00uur hoofdpijn. Wsch van de medicatie die ik moet innemen (paracetamol, naproxen en een maagbeschermer). Ik begon na de healing enorme boeren te laten en een half uur na de healing heb ik met mijn MAPteam gesproken over de hfdp waar ik zo’n last van had. Direct begon ik te schudden en te huilen. Beelden van mijn arme oude moeder (94) -met haar kromme ruggetje en stok- kwamen voorbij en zo heb ik zeker nog een uur gehuild om alle pijn (die kan ik niet nader omschrijven) in me. Ook beelden van mijn vader kwamen langs waarin ik ideeën/emoties los kon laten over zijn gedrag en tenslotte was het klaar en voelde ik me beurs maar wel goed. De vgl dag was de misselijkheid bijna weg. Ik kreeg echt weer zin in eten! En ik kan nu weer een glas water drinken, heerlijk. Ik ben gestopt met de maagbeschermer en de naproxen (ik moest ivm evt infecties rond het bot dat laatste minimaal 5 dagen slikken). Nu lig ik tevreden en vandaag steeds meer bij mezelf op de bank.

— Hotske, Healing op afstand

Tijdens en vlak voor de healing voelde ik wat gekriebeld aan de rechterkant van mijn achterhoofd. Daarnaast voelde ik tijdens de healing wat pijn bij mijn borststreek (hartchakra) en aan de bovenrug. Na de healing voelde ik me herboren en bevrijd van alle bagages die ik met me meesleurde. De pijn aan mijn schouders is weg en de nekpijn, die ik drie dagen daarvoor tijdens een fietsongeluk kreeg, is ook weg.

— Francisca, Healing op afstand