Meer informatie over Individueel:

Wat anderen zeggen over Individuele healing:

Hartelijk dank voor de healing. Ik reageer bewust wat later om zicht te krijgen op de effecten van je healing. Van de healing zelf heb ik op zich niet zo veel gemerkt. Wel had ik op een gegeven moment het idee alsof er wat koude lucht uit mijn linkeroor verdween. Daarnaast wat gekriebel bij mijn handen maar dat is het dan ook.
Wat heeft het me opgeleverd? Ik constateer dat ik beduidend minder last van mijn oren heb. Dat het oorsuizen duidelijk is verminderd en de doofheid is afgenomen. Eigenlijk een beetje de situatie voor de vakantie. Ook wat betreft de vage pijntjes in mijn borststreek heb ik het gevoel dat dit is afgenomen/verdwenen. Al met al een mooi resultaat waar ik erg blij mee ben.

— Geert, over Healing op afstand

Healing op afstand

Om te begrijpen hoe healing op afstand werkt zijn twee uitgangspunten belangrijk:

1. Alles is energie

Jij bent energie, je fysieke lichaam is energie, je emoties, je gedachten, alles is energie. Als je je goed voelt en gezond bent is je energie stromend, alles zit op de juiste plek en is in balans.
Als je ziek bent, pijn hebt of ongemak ervaart, of dit nou van emotionele, mentale of fysieke aard is, zijn er verstoringen in je energie. Vaak is er sprake van overtollige energie. Bij nek-en schouderklachten bijvoorbeeld is er teveel energie in dat gebied. Deze energie drukt en geeft pijn of ongemak. Zelfs bij zoiets als een hernia is sprake van teveel energie. Dit teveel aan energie drukt op de wervel. Deze druk maakt dat de wervel verschuift. Het fysieke lichaam reageert op het teveel aan energie.
Oorzaken van deze overtollige energie zijn fysieke en/of emotionele trauma’s, medicatie, verkeerde voeding en je leefomgeving. Bij dit laatste kan je denken aan gifstoffen en vervuiling maar ook bijvoorbeeld aan de locatie en inrichting van je huis.

2. Je hebt hoge energiefrequenties en lage energiefrequenties

Jouw energie heeft een bepaalde vibratie of frequentie. Net zoals je een TV of radio kunt afstemmen op een programma met geweld (lage frequentie) of een programma met zachte, liefdevolle muziek (hoge frequentie) zo ben jij ook door jouw frequentie afgestemd om het hogere of lagere naar je toe te trekken.
Ziekte, pijn en boosheid zijn lage frequenties, gezondheid, vreugde en liefde zijn hoge frequenties.

Hoe werkt een healing op afstand?

Zoals ik een healing geef stem ik mij af op het hogere licht en op de meesters. Ik open mijn hart zodat de liefde stroomt. Daarna stem ik me af op de persoon die ik de healing geef. Door die afstemming wordt je gelijk al in trilling gebracht met hoge frequenties van licht en liefde.
Dan kijk ik waar er blokkades zijn (overtollige energie). Die verwijder ik zoveel en waar mogelijk. Vervolgens voeg ik het hoge licht en kleuren die nodig zijn toe (hoge frequenties).
Naast het werken met de procedures en technieken die ik sinds 1997 van meesters en gidsen heb geleerd werk ik met (Spring Forest) Qigong technieken.

Ervaringen van mensen die een healing op afstand ontvingen:

Klachten waren: verdriet en boosheid die niet los kwam en pijn in nek en schouders.
 “Grote dank voor de zachte, liefdevolle maar ook krachtige healing!
Ik voel me energieker, blijer, een heel stuk lichter (veel minder zwaarte en piekeren) in mijn hoofd, liefdevoller en beter gegrond. De pijn in mijn nek en schouders is nog niet helemaal weg, maar is al wel een stuk beter!
Eerst voelde ik veel energie wegtrekken rond mijn hoofd, oren en 3e oog. Toen mijn knieën, benen en voeten. Toen dat wat rustiger werd heel veel liefde en warmte in mijn hart en buik. Ik heb ik zeker nog een uur heerlijk mijn ogen laten vloeien en ben gauw in slaap gevallen”.

Klachten waren: zorgen maken, voor de derde keer in korte tijd ziek en somber voelen.
 “Heel erg bedankt voor de prachtige healing. Het was heel erg fijn. Ik had de hele week ijskoude voeten en mijn voeten werden zo heerlijk warm tijdens de healing. Verder begon alles weer te stromen. Er is echt iets weg. Wat mentale knopen. Ik zat zo te piekeren over mijn gezondheid en dat is weg. Ik voel me veel lichter en beter.  

Voor wie?

Een healing is altijd een samenwerking, een samenspel. Hoe meer opening er is, hoe meer er kan gebeuren. Een healing op afstand werkt optimaal als je je makkelijk kunt openen en ontspannen. Ook het toelaten van emoties als deze opkomen tijdens of na afloop van de healing is heel bevorderlijk.
Als je meer afgesloten bent, erg rationeel bent ingesteld en/of heel veel blokkades hebt, heeft healing ook zeker zin maar dan kan het zijn dat je minder ervaart of zelfs helemaal niks! Dit is omdat er eerst gewerkt moet worden met het creëren van openingen. Het kan zijn dat je dan meer gebaat bent met een live healing met ook aanraken, reading en werken met emoties. Dit geldt zeker als je al veel hebt geprobeerd en niets tot nu toe heeft geholpen. Reading is het lezen van je energieveld en het geven van informatie daarover.

Natuurlijk zijn er heel veel mensen die daar ergens tussen in zitten.

Praktisch

Wil je een healing? Stuur dan een bericht met daarin je verzoek en daarin je klachten en waarvoor je een healing wilt ontvangen. Daarna maken we een afspraak voor de healing.

Een healing op afstand duurt 20-30 minuten. 10 minuten voordat de healing begint ga je rustig zitten of liggen.  Na afloop van de healing kan je het beste nog 20-30 minuten of zolang je wilt rustig blijven zitten of liggen.

Het is beter om vanaf ongeveer een uur voor de healing niet meer te eten. Dit omdat anders de energie van je lichaam naar de vertering gaat in plaats van naar het healing proces.

Zorg dat je bij de healing een glas water bij de hand hebt. Het beste is half gekookt, half koud (yin-yang)water. Dit water drink je op enkele minuten na het tijdstip waarop ik begin met de healing.
Als je gaat liggen is dat lastig. In dat geval kan je het water ook na afloop van de healing opdrinken. Als het water dan te koud is moet je er wat heet water bijdoen. Koud water na een healing is niet zo goed. Je kunt daarnaast een of meerdere flessen zo zuiver mogelijk water, bijvoorbeeld bronwater, naast je neerzetten en dit water de volgende dag/dagen opdrinken.
Ik laad het water met de meesters op met een healing boodschap die aansluit bij jouw thema’s. Die boodschap doet z’n werk tijdens en na de healing.

Het is fijn als je mij enkele dagen na de healing mailt om te vertellen hoe het is gegaan en wat je hebt ervaren tijdens de healing en de dagen erna.

Als je wilt kan ik dan jou daarna mailen om je te zeggen wat ik heb gezien en gedaan.

Een healing op afstand kost €45,=.