Meer informatie over Individueel:

Wat anderen zeggen over Individuele healing:

Klachten: Vader heeft de medische diagnose: combinatie van Parkinson en Alzheimer. Ernstige klachten van geheugenproblemen en beperking motoriek, veel spanning, pijn en stress.

Na drie healings: Het gaat zoveel beter met mijn vader. Hij heeft geen pijn, zijn geheugen is goed en zijn lichaam is maar een beetje stijf. Hij is gestopt met de medicatie voor Parkinson.

— W., over Healing op afstand

Praktische informatie over Individueel

Vormen en werkwijze
Afhankelijk van wat er op het moment speelt, kiezen we een bepaalde vorm of werkwijze. Meestal doe ik healing of spirituele hypnotherapie. Ook werk ik met het leren uiten van vastzittende emoties. Je kunt ook kiezen voor een (kortere) healing op afstand.

Er zijn cd-sets met meditaties die je kunt aanschaffen en die erg behulpzaam kunnen zijn bij je proces. Je kunt daarmee thuis zelf oefenen.

Kosten en duur van de sessie
Een sessie duurt een uur en een kwartier tot anderhalf uur en kost € 90,-. Een healing op afstand duurt 20 - 30 minuten en kost € 45,-

Kennismakingsgesprek
In een kennismakingsgesprek hoor ik graag iets over je achtergrond, waar je mee bezig bent en wat je zou willen. Uiteraard kun je mij ook vragen stellen. Daarna kunnen we beslissen of we met elkaar in zee zullen gaan. Ik combineer het liefst een kennismakingsgesprek met een korte healing of meditatie.

Afspraak maken voor een sessie?
Stuur dan een bericht, waarna wij een afspraak maken. Je kunt ook bellen: 0521 344653.