Meer informatie over Individueel:

Wat anderen zeggen over Individuele healing:

Tijdens en vlak voor de healing voelde ik wat gekriebeld aan de rechterkant van mijn achterhoofd. Daarnaast voelde ik tijdens de healing wat pijn bij mijn borststreek (hartchakra) en aan de bovenrug. Na de healing voelde ik me herboren en bevrijd van alle bagages die ik met me meesleurde. De pijn aan mijn schouders is weg en de nekpijn, die ik drie dagen daarvoor tijdens een fietsongeluk kreeg, is ook weg.

— Francisca, Healing op afstand

Praktische informatie over Individueel

Vormen en werkwijze
Afhankelijk van wat er op het moment speelt, kiezen we een bepaalde vorm of werkwijze. Meestal doe ik healing of spirituele hypnotherapie. Ook werk ik met het leren uiten van vastzittende emoties. Je kunt ook kiezen voor een (kortere) healing op afstand.

Er zijn cd-sets met meditaties die je kunt aanschaffen en die erg behulpzaam kunnen zijn bij je proces. Je kunt daarmee thuis zelf oefenen.

Kosten en duur van de sessie
Een sessie duurt een uur en een kwartier tot anderhalf uur en kost € 90,-. Een healing op afstand duurt 20 - 30 minuten en kost € 45,-

Kennismakingsgesprek
In een kennismakingsgesprek hoor ik graag iets over je achtergrond, waar je mee bezig bent en wat je zou willen. Uiteraard kun je mij ook vragen stellen. Daarna kunnen we beslissen of we met elkaar in zee zullen gaan. Ik combineer het liefst een kennismakingsgesprek met een korte healing of meditatie.

Afspraak maken voor een sessie?
Stuur dan een bericht, waarna wij een afspraak maken. Je kunt ook bellen: 0521 344653.