Meer informatie over de Healing Opleiding:

Wat anderen zeggen over de Healing Opleiding

Ik voel me heerlijk en alles gaat zo makkelijk! Ik voel een enorme rust en vertrouwen. Ik heb sinds de start van de opleiding een hele verandering ondergaan. Dus dank dank dank! ?

— Veronica van Geuns, over de Healing Opleiding

Praktische informatie

Nieuwe start in september 2020

Tijden
Aanvang: 10.00 uur
Einde: 17.00 uur

Locatie
Op ons erf, Boijlerweg 8 in Boijl

Kosten
€ 122,50 per dag. Dit kan ineens betaald worden of in twee keer (voor de eerste zes dagen € 735 de volgende negen dagen € 1102,50). Het is ook mogelijk per dag of per module te betalen.

Het cursusbedrag is inclusief alle meditaties, uitleg en oefeningen (van Froukje/Israna) op cd’s, een cursusmap voor handouts en aantekeningen, manuals bij Spring Forest Qigong level 1 en 2 en begeleiding via e-mail in de weken tussen de bijeenkomsten.

De overige materialen van Spring Forest Qigong (boeken, dvd, cd's) kunnen apart worden aangeschaft. Dit is niet verplicht.

Koffie, thee en koekjes zijn aanwezig. Voor de lunch dien je zelf te zorgen.

Studiebelasting/tijdsinvestering
Het is de bedoeling in de weken tussen de bijeenkomsten met het geleerde te oefenen. Je doet thuis de meditaties en/of qigong oefeningen en je oefent met de methodes voor healing voor jezelf en voor een ander. Vanaf dag drie oefen je met anderen uit de groep tussen de bijeenkomsten door met het healing geven aan elkaar. Uiterlijk een week voor de volgende bijeenkomst lever je per e-mail een verslag in van je ervaringen. Gemiddeld zal de tijdsinvestering zo'n drie uur per week zijn.

KTNO
De opleiding is geaccrediteerd door het KTNO. Het id nummer is K9128.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Er zijn geen vooropleidingseisen. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, vermeld dat dan s.v.p. op het aanmeldformulier.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Bevestiging en betalen
Nadat je het aanmeldformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het cursusgeld een week voor aanvang van de eerste cursusdag op onze rekening staat.

Wij vragen je kennis te nemen van en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.