Meer informatie over de Healing Opleiding:

Wat anderen zeggen over de Healing Opleiding

De healing opleiding heeft mij in aanraking gebracht met een schat aan informatie en manieren voor heling. In de eerste plaats helpt het mij in mijn ontwikkelingsproces, maar ik overwin ook mijn schroom om heling te geven aan anderen. De energie van de groep voegt veel toe op de cursusdagen waardoor de meditaties en oefeningen diep binnen komen. De feedback van Froukje op mijn verslag maakt het volgen van de opleiding tot een heel persoonlijk proces.

— Mieke, over de Healing Opleiding

Praktische informatie

Gratis introductieworkshops: zaterdag 8 juni in Dalfsen, 29 juni in Boijl (beide dagen van 13:30 - 16:00 uur)

De opleiding start in september 2019. Bij interesse of voor vragen neem gerust contact met ons op.


Tijden
Aanvang: 10.00 uur
Einde: 17.00 uur

Locatie
Landjuweel de Hoeven, Middenweg 4 in Dalfsen (introductieworkshop 8 juni)
Op ons erf, Boijlerweg 8 in Boijl (introductieworkshop 29 juni)
Cursus: Dalfsen of Boijl (deze info volgt)

Kosten
€ 1725,= voor vijftien dagen. Dit kan ineens betaald worden, in twee keer (de eerste zes dagen €690,=, de volgende negen dagen €1035,= of per dag (€115,= per dag).
Het cursusbedrag is inclusief alle meditaties, uitleg en oefeningen (van Froukje/Israna) op cd’s, een cursusmap voor handouts en aantekeningen, manuals bij Spring Forest Qigong level 1 en 2 en begeleiding via e-mail in de weken tussen de bijeenkomsten. De overige materialen van Spring Forest Qigong (boeken, dvd, cd's) moeten apart worden aangeschaft). Dit kan maar hoeft niet.

Koffie, thee en koekjes zijn aanwezig. Voor de lunch dien je zelf te zorgen.

Studiebelasting/tijdsinvestering
Het is de bedoeling in de weken tussen de bijeenkomsten met het geleerde te oefenen. Je doet thuis de meditaties en/of qigong oefeningen en je oefent met de methodes voor healing voor jezelf en voor een ander. Vanaf dag drie oefen je met anderen uit de groep tussen de bijeenkomsten door met het healing geven aan elkaar. Uiterlijk een week voor de volgende bijeenkomst lever je per e-mail een verslag in van je ervaringen. Gemiddeld zal de tijdsinvestering zo'n drie uur per week zijn.

KTNO
De opleiding is geaccrediteerd door het KTNO. Het id nummer is K9128.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Er zijn geen vooropleidingseisen. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, vermeld dat dan s.v.p. op het aanmeldformulier.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Bevestiging en betalen
Nadat je het aanmeldformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het cursusgeld een week voor aanvang van de eerste cursusdag op onze rekening staat.

Wij vragen je kennis te nemen van en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.