Meer informatie over de Spirituele opleiding:

Wat anderen zeggen over de Spirituele opleiding:

Sinds een aantal jaren doe ik regelmatig een cursus bij Froukje en Jeroen. Ik ben erg gaan houden van de lichtheid en van de eenvoud die ik er vind ….. Het zijn prachtige, meestal gechannelde meditaties die je onmiddellijke optillen naar een hogere en lichtere frequentie. Ik had al allerlei cursussen bij Froukje en Jeroen gevolgd toen ze al hun verschillende cursussen bijeen lieten komen en onderbrachten in -Spiritueel Meesterschap-. Ik werd er meteen enthousiast van … wat een rijkdom ….
Wat heerlijk om hier aan deel te nemen. Het is zo heerlijk om met grote regelmaat met een groep mensen, medecursisten in een kring te zitten …… prachtige meditaties ….. prachtige energieën….zo mooi om met z’n allen deel te hebben aan het opbouwen van deze energieën ….. te delen in deze energieën…..uit te wisselen …. Vooral ook in deze tijd dat er zoveel gebeurt is het fijn om met deze dingen bezig te zijn en met mensen ‘in een kring te zitten’ ….
De dagen hebben een prettige opbouw. Er is ruimte om ieder dagdeel te beginnen met lekker swingen….je energie losmaken en laten stromen ….Tijdens de meditaties (en wanneer het zich maar aandient) is er altijd ruimte voor emoties …. alles mag er zijn …. Heel vaak, eigenlijk op alle dagen doen we oefeningen met betrekking tot de meditaties en dat doen we in kleine groepjes, hele mooie oefeningen met healing …. heel fijn om te doen en altijd veilig en vertrouwd ….. meteen wordt duidelijk wat je kan doen met datgene wat je in de meditaties leert.
Aan de ene kant word je hoog opgetild en maak je prachtige reizen en aan de andere kant is er veel aandacht om stevig gegrond te blijven/worden.
Doordat in Spiritueel Meesterschap verschillende cursussen samengebracht zijn kan je ook goed de verschillen ervaren.

— Sanne, over Spiritueel Meesterschap

Doelen

Het belangrijkste doel van de opleiding is dat je wordt wie je in wezen bent; je wijze, liefdevolle, stralende zelf. Van daaruit ontwaakt je grotere potentieel. Je levensdoel wordt helder. Vreugde, liefde, vrede en andere hoge kwaliteiten komen als vanzelf in je leven. In toenemende mate kun je situaties in je leven hanteren met kalmte en gelijkmatigheid.

Verder leer je onder andere:

  • oude vormen die niet meer passen, los te laten en je te openen voor het nieuwe
  • effectiever en liefdevoller te zijn in alles wat je doet
  • oude pijn en blokkades onder ogen te zien en los te laten
  • compassie voor jezelf en anderen te vergroten
  • hoe je een lichtwerker kunt zijn
  • vrijer te zijn van angst en depressie en te leven volgens de doelen van je ziel
  • alles te zien als energie en te werken met energie, zodat je de werkelijkheid kunt creëren die je wenst
  • krachtige technieken voor healing en reading
  • verruimde staten van bewustzijn te ervaren die vroeger alleen voor gevorderde yogi’s bereikbaar waren
  • je ware zelf te kennen als een groots licht en een expressie van God

Om dit alles te bereiken, is het in de eerste plaats nodig dat je heel wat lagen van je niet-ware zelf afpelt, lagen van je persoonlijkheid die je eigenlijk niet dienen en je afhouden van je grootsheid, je liefde en je hogere doel. In meditatie ga je al snel meer van je ware zelf ervaren waardoor je beseft dat je werkelijke liefde en vreugde in jezelf kunt vinden en dit niet langer buiten jezelf hoeft te zoeken.

Bij het oplossen van oude pijn en blokkades kun je denken aan emoties, zoals somberheid, depressie, boosheid, jaloezie en angst, maar ook aan overtuigingen, zoals jezelf niet de moeite waard vinden of denken het toch niet te kunnen. Denk ook aan patronen en strategieën als jezelf afsluiten voor hulp en alles zelf willen doen.

Je gaat dus een groot aantal blokkades als wolken voor de zon laten oplossen. Tijdens dit proces komt de zon steeds meer door de wolken heen en uiteindelijk blijf jij over in al je stralendheid. En dan blijkt dat alle kwaliteiten en talenten voor een vreugdevol, liefdevol en doelgericht leven er al zijn: de werkelijke jij is er altijd al, maar was al die tijd verborgen: je wordt de spirituele meester die je in wezen al bent.

Deze twee processen werken op elkaar in: hoe meer lagen je afpelt, hoe meer je van je ware zelf zult kunnen ervaren en hoe dieper je ervaring van je ware zelf, hoe meer lagen door het licht oplossen.

Bekijk hier de praktische informatie van de Spirituele opleiding.