Meer informatie over de Spirituele opleiding:

Wat anderen zeggen over de Spirituele opleiding:

“Vanaf 2007 volg ik met een bepaalde regelmaat meditaties bij Froukje en Jeroen van Israna lichtcentrum. Nu ben ik met een langer traject bezig: de Kundalini workshops. Wat ik steeds weer opnieuw ervaar wat een diepgaande voeding deze meditaties voor mij zijn. Ik ben al zo’n 36 jaar bezig met meditaties yoga etc. Voor mij zijn deze meditaties die zij channelen van Saint Germain en Phylos de meest diepgaande die ik ervaren heb. Het is zo’n voeding voor mijn ziel via een veilige aangepaste weg. Speciaal in deze stormachtige en transformerende tijd een baken van rust en troost.
Ook het boek van Jeroen , Geboorte in het Goddelijke inspireert mij telkens opnieuw. Van harte wens ik hen toe dat ze nog veel mensen hiermee in hun hart mogen raken en inspireren. Met heel mijn hart geschreven, liefs

— Willeke, Spiritueel Meesterschap

Doelen

Het belangrijkste doel van de opleiding is dat je wordt wie je in wezen bent; je wijze, liefdevolle, stralende zelf. Van daaruit ontwaakt je grotere potentieel. Je levensdoel wordt helder. Vreugde, liefde, vrede en andere hoge kwaliteiten komen als vanzelf in je leven. In toenemende mate kun je situaties in je leven hanteren met kalmte en gelijkmatigheid.

Verder leer je onder andere:

  • oude vormen die niet meer passen, los te laten en je te openen voor het nieuwe
  • effectiever en liefdevoller te zijn in alles wat je doet
  • oude pijn en blokkades onder ogen te zien en los te laten
  • compassie voor jezelf en anderen te vergroten
  • hoe je een lichtwerker kunt zijn
  • vrijer te zijn van angst en depressie en te leven volgens de doelen van je ziel
  • alles te zien als energie en te werken met energie, zodat je de werkelijkheid kunt creëren die je wenst
  • krachtige technieken voor healing en reading
  • verruimde staten van bewustzijn te ervaren die vroeger alleen voor gevorderde yogi’s bereikbaar waren
  • je ware zelf te kennen als een groots licht en een expressie van God

Om dit alles te bereiken, is het in de eerste plaats nodig dat je heel wat lagen van je niet-ware zelf afpelt, lagen van je persoonlijkheid die je eigenlijk niet dienen en je afhouden van je grootsheid, je liefde en je hogere doel. In meditatie ga je al snel meer van je ware zelf ervaren waardoor je beseft dat je werkelijke liefde en vreugde in jezelf kunt vinden en dit niet langer buiten jezelf hoeft te zoeken.

Bij het oplossen van oude pijn en blokkades kun je denken aan emoties, zoals somberheid, depressie, boosheid, jaloezie en angst, maar ook aan overtuigingen, zoals jezelf niet de moeite waard vinden of denken het toch niet te kunnen. Denk ook aan patronen en strategieën als jezelf afsluiten voor hulp en alles zelf willen doen.

Je gaat dus een groot aantal blokkades als wolken voor de zon laten oplossen. Tijdens dit proces komt de zon steeds meer door de wolken heen en uiteindelijk blijf jij over in al je stralendheid. En dan blijkt dat alle kwaliteiten en talenten voor een vreugdevol, liefdevol en doelgericht leven er al zijn: de werkelijke jij is er altijd al, maar was al die tijd verborgen: je wordt de spirituele meester die je in wezen al bent.

Deze twee processen werken op elkaar in: hoe meer lagen je afpelt, hoe meer je van je ware zelf zult kunnen ervaren en hoe dieper je ervaring van je ware zelf, hoe meer lagen door het licht oplossen.

Bekijk hier de praktische informatie van de Spirituele opleiding.