Meer informatie over de Spirituele opleiding:

Wat anderen zeggen over de Spirituele opleiding:

De opleiding Spiritueel Meesterschap is een van de beste keuzes in mijn leven. In de eerste plaats voel ik me veilig en kan ik mezelf zijn bij Jeroen en Froukje die de opleiding geven. Dit is voor mij een belangrijke voorwaarde om spiritueel te kunnen groeien. De opleiding bestaat uit verschillende modules die allemaal leiden naar hetzelfde doel maar via een andere lijn. Het doel zou je verlichting kunnen noemen. Die verschillende wegen versterken mijn spirituele groei enorm. Ik sta bewuster in het leven, kijk anders naar mijn omgeving, luister meer naar mijn lichaam. Ik heb daardoor meer compassie voor mezelf gekregen en dat vergemakkelijkt het weer om dit ook voor anderen te hebben. Ik leer de subtiele energieën te voelen en ermee om te gaan. Ik verander (niet altijd gemakkelijk) en mijn omgeving verandert mee. Mooier kan het toch niet!
Eens was ik in een situatie verzeild geraakt waar twee personen met elkaar aan het bekvechten waren. Ik kon me er niet mee bemoeien en was niet in de gelegenheid om uit deze negatieve situatie te stappen. Ik bouwde de ranthia (hartenergie) om me heen op en nam daarna deze twee personen hierin op. Daarop veranderde het bekvechten in gewoon praten met meer respect en acceptatie voor elkaar. Ik stond perplex! Deze handreikingen leer je ook. Ik kan iets doen voor de wereld hoe klein het ook moge zijn. Geweldig!

— Margriet, over Spiritueel Meesterschap

Praktische informatie

Data
In 2019: 27 januari, 17 februari, 14 april, 12 mei, 9 juni, 22 september, 24 november* en 8 december*.
In 2020: 26 januari, 23 februari, 29 maart, 19 april**, 17 mei** en 21 juni.

Deze dagen zijn ook als aparte cursus te volgen voor andere deelnemers:
* 24 november en 8 december: Activeren en openen van de pijnappelklier
** 19 april en 17 mei: Overgang naar het licht

Invoegen in de opleiding is mogelijk na aanschaf en beluisteren van de opnames van de Kundalini meditaties (als downloads of op cd’s). Totaal 8 meditaties. Kosten € 40

Tijden
De opleidingsdagen zijn van 10:00 - 17:00 uur.

Locatie
Zwolle of omgeving
22 september en 8 december: De Schelleschool, Bosweg 9 in Zwolle
24 november, 29 maart en 19 april: Creatief Centrum Inside Out, Brinkhoekweg 2 in Zwolle
26 januari, 23 februari en 17 mei: Isis Sofia, Keizersteeg 3, Dalfsen

Kosten
Voor de opleiding betaal je per opleidingsdag een bedrag naar keuze. Je bepaalt zelf wat je kunt en wilt geven. Dit kan afhangen van je situatie en vooral van wat je hart je ingeeft. Zie ook ons systeem van vrijwillige bijdrages of donaties. Op elke opleidingsdag worden audio opnames gemaakt van de meditaties en uitleg. Deze ontvang je één tot twee weken na de dag als downloads. De kosten hiervan bedragen €25,-. Dit is wel een vast bedrag.

Studiebelasting/tijdsinvestering
We adviseren je om elke dag een meditatie te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de opleiding. Daarnaast geven we op elke opleidingsdag praktische opdrachten om het geleerde meer in je dagelijkse leven te brengen. In totaal gaat het om een tijdsinvestering van een half uur tot drie kwartier per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Er zijn geen vooropleidingseisen. Klik hier om naar de pagina "Voor wie" te gaan. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in de opleiding plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het opleidingsgeld een week voordat je wilt beginnen met de opleiding op onze rekening staat.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.