Meer informatie over de Spirituele opleiding:

Wat anderen zeggen over de Spirituele opleiding:

Froukje en Jeroen zijn mijn spirituele en aardse leermeesters. Sinds enkele jaren volg ik cursussen bij hen. In 2010 ben ik mee geweest met de reis naar Mount Shasta. Een prachtige plek waar ik heb mogen ervaren in het licht te zijn, in contact te komen met de meesters die ons bij staan de aarde en de mensen te leren helen en voor te bereiden op de nieuwe tijd die komen gaat. Als aansluiting op de reis kwam de opleiding voor spiritueel meesterschap op het juiste moment. Tijdens de opleiding heb ik nog meer geleerd me spiritueel te ontwikkelen en me niet meer zo druk te maken over alles wat er op mijn pad komt. Ik zie het als lessen om alle oude ballast los te laten en klaar te zijn te leven vanuit het licht en voor mij belangrijk alles door te mogen geven aan de mensen om mij heen. Alle dank voor de mogelijkheden om te leren naast de liefdevolle steun van Froukje en Jeroen.

— Ellen, over Spiritueel Meesterschap

Praktische informatie

Opleidingsdata 2020/ 2021:
13 september, Zwolle
11 oktober, Dalfsen
7 november, Dalfsen (onder voorbehoud)
6 december, Dalfsen
17 januari, Zwolle (dag 1 - Activeren van de pijnappelklier 2)
7 februari, Zwolle
28 februari, Zwolle (dag 2 - Activeren van de pijnappelklier 2)
2 mei, Zwolle
30 mei, Zwolle
27 juni, Zwolle

De opleidingsdagen zijn van 10:00 - 17:00 uur.

Invoegen in de opleiding is mogelijk na aanschaf en beluisteren van de opnames van de Kundalini meditaties (als downloads of op cd’s). Totaal 8 meditaties. Kosten € 40

Locaties:
Zwolle: Inside Out - Brinkhoekweg 2A
Dalfsen: Isis Sofia - Keizersteeg 3

Kosten
Voor de opleiding betaal je per opleidingsdag een bedrag naar keuze. Je bepaalt zelf wat je kunt en wilt geven. Dit kan afhangen van je situatie en vooral van wat je hart je ingeeft. Zie ook ons systeem van vrijwillige bijdrages of donaties. Op elke opleidingsdag worden audio opnames gemaakt van de meditaties en uitleg. Deze ontvang je één tot twee weken na de dag als downloads. De kosten hiervan bedragen €25,-. Dit is wel een vast bedrag.

Studiebelasting/tijdsinvestering
We adviseren je om elke dag een meditatie te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de opleiding. Daarnaast geven we op elke opleidingsdag praktische opdrachten om het geleerde meer in je dagelijkse leven te brengen. In totaal gaat het om een tijdsinvestering van een half uur tot drie kwartier per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Er zijn geen vooropleidingseisen. Klik hier om naar de pagina "Voor wie" te gaan. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in de opleiding plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het opleidingsgeld een week voordat je wilt beginnen met de opleiding op onze rekening staat.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.