Meer informatie over de Spirituele opleiding:

Wat anderen zeggen over de Spirituele opleiding:

Wat is dat voor een cursus die jij volgt? vroeg een collega me. Je bent ineens zoveel krachtiger, alles wat je zegt is zo raak…. Ze had gelijk: een tijdje nadat ik met de opleiding Spiritueel Meesterschap was begonnen leken de inzichten over wat er moest gebeuren zich ineens als vanzelf te ontvouwen. Maar de reden om met de cursus te beginnen lag voor mij eigenlijk veel meer in mijn nieuwsgierigheid naar het ervaren van en werken met energieën. Ik had het gevoel dat dat wel eens de weg zou kunnen zijn waarmee ik kon beantwoorden aan het verlangen dat ik als kind voelde om met liefde en licht deze wereld te maken tot “a better place to be”. Het is inderdaad een groot avontuur gebleken om energieën en hun verschillende frequenties te onderzoeken en waar te nemen. Maar de cursus heeft mij dus veel meer gebracht. Wat er ook gebeurt, ik blijf in mijn centrum, alles lijkt ineens een stuk makkelijker te gaan, ik blijf zoveel meer in mijn kracht staan, kom veel makkelijker tot waardevolle inzichten en sta mijzelf nu toe liefde te voelen voor alles wat er is. Allemaal waardevolle veranderingen waar ik zowel privé (o.a. als moeder van 3 puberzonen), als in mijn werk, veel aan heb. Tel daar nog eens bij dat de cursus door twee liefdevolle en inspirerende leraren op mooie locaties wordt gegeven en je zult begrijpen hoe dankbaar ik ben dat dit op mijn pad is gekomen.

— Gea, over Spiritueel Meesterschap

Praktische informatie

Data

In 2019: 27 januari, 17 februari, 14 april, 12 mei en 9 juni. De opleidingsdagen zijn van 10:00 - 17:00. Daarna verder in september. Voor diegenen die oprecht geïnteresseerd zijn in deze opleiding is het mogelijk om aan de eerste opleidingsdag mee te doen als kennismaking.

Locatie

Zorgboerderij Landjuweel de Hoeven, Middenweg 4, Dalfsen.

Kosten

Je betaald per opleidingsdag een bedrag naar keuze. De richtbedragen voor een opleidingsdag zijn: €120,- voor mensen met een hoog inkomen, €90,- voor mensen met een gemiddeld inkomen, €60 voor mensen met een laag inkomen.  Je bepaalt zelf wat je kunt en wilt geven. Zie ook ons systeem van donaties, kosten op vrijwillige bijdrage. Hier komen de kosten van de uitleg en meditaties op cd’s of downloads bij. Deze bedragen €20 - €30 per opleidingsdag.

Studiebelasting/tijdsinvestering

We adviseren je om elke dag een meditatie te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de opleiding. Daarnaast geven we op elke opleidingsdag praktische opdrachten om het geleerde meer in je dagelijkse leven te brengen. In totaal gaat het om een tijdsinvestering van een half uur tot drie kwartier per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie

Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Er zijn geen vooropleidingseisen. Klik hier om naar de pagina "Voor wie" te gaan. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in de opleiding plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Deelname

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het opleidingsgeld een week voordat je wilt beginnen met de opleiding op onze rekening staat.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.