Meer informatie over de Spirituele opleiding:

Wat anderen zeggen over de Spirituele opleiding:

Ik volg al jaren cursussen bij Froukje en Jeroen. Mijn leven is er echt door veranderd, ik ben zachter, opener en liefdevoller geworden. Vreugde voelen zonder reden ken ik nu ook en zeker geen onbelangrijke hier op de aarde: ik ben goed geworteld geraakt. Snel spiritueel groeien is mogelijk, ik zelf ben daar een bewijs van en ik zie hetzelfde ook gebeuren met mijn medecursisten. Froukje en Jeroen zijn hele bijzondere leraren, zij laten de lichte hogere energieën die zij channelen het werk doen in mensen. Zij vertrouwen volkomen op de eigen-wijsheid van iedereen en creëren een liefdevolle omgeving die nodig is om mensen bij hun Werkelijke Wezen terug te brengen. Ruimte voor emoties die innerlijke stroming vergroot, is gelukkig vanzelfsprekend. En het allermooiste vind ik nog: zij leven dat wat zij onderwijzen! Ik gun het dan ook vele anderen om kennis te maken met hun werk

— Andrea, Spiritueel Meesterschap

Praktische informatie

Data
In 2019: 27 januari, 17 februari, 14 april, 12 mei, 9 juni (Boijl), 22 september, 24 november* en 8 december*.
In 2020: 26 januari, 23 februari, 22 maart, 19 april**, 17 mei** en 21 juni.

Deze dagen zijn ook als aparte cursus te volgen voor andere deelnemers:
* 24 november en 8 december: Activeren en openen van de pijnappelklier
** 19 april en 17 mei: Overgang naar het licht

Invoegen in de opleiding is mogelijk na aanschaf en beluisteren van de opnames van de Kundalini meditaties en uitleg van de eerdere dagen (als downloads of op cd’s). Totaal van 8 meditaties. Kosten € 40

Tijden
De opleidingsdagen zijn van 10:00 - 17:00 uur.

Locatie
Zwolle of omgeving

Kosten
Voor de opleiding betaal je per opleidingsdag een bedrag naar keuze. Je bepaalt zelf wat je kunt en wilt geven. Dit kan afhangen van je situatie en vooral van wat je hart je ingeeft. Sommige mensen vragen ons om een richtlijn hiervoor. In Nederland zijn we ook niet gewend aan dit systeem van donaties. De richtbedragen voor een dag zijn: €120,- voor mensen met een hoog inkomen, €90,- voor mensen met een gemiddeld inkomen en €60,- voor mensen met een laag inkomen. Maar: dit zijn slechts richtlijnen en andere bedragen zijn ook mogelijk. Zie ook ons systeem van vrijwillige bijdrages of donaties. (hier een link)
Op elke opleidingsdag worden audio opnames gemaakt van de meditaties en uitleg. Deze ontvang je één tot twee weken na de dag als downloads. De kosten hiervan bedragen €25,-. Dit is wel een vast bedrag.

Studiebelasting/tijdsinvestering
We adviseren je om elke dag een meditatie te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de opleiding. Daarnaast geven we op elke opleidingsdag praktische opdrachten om het geleerde meer in je dagelijkse leven te brengen. In totaal gaat het om een tijdsinvestering van een half uur tot drie kwartier per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Er zijn geen vooropleidingseisen. Klik hier om naar de pagina "Voor wie" te gaan. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in de opleiding plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het opleidingsgeld een week voordat je wilt beginnen met de opleiding op onze rekening staat.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.