Meer informatie over de Spirituele opleiding:

Wat anderen zeggen over de Spirituele opleiding:

“Vanaf 2007 volg ik met een bepaalde regelmaat meditaties bij Froukje en Jeroen van Israna lichtcentrum. Nu ben ik met een langer traject bezig: de Kundalini workshops. Wat ik steeds weer opnieuw ervaar wat een diepgaande voeding deze meditaties voor mij zijn. Ik ben al zo’n 36 jaar bezig met meditaties yoga etc. Voor mij zijn deze meditaties die zij channelen van Saint Germain en Phylos de meest diepgaande die ik ervaren heb. Het is zo’n voeding voor mijn ziel via een veilige aangepaste weg. Speciaal in deze stormachtige en transformerende tijd een baken van rust en troost.
Ook het boek van Jeroen , Geboorte in het Goddelijke inspireert mij telkens opnieuw. Van harte wens ik hen toe dat ze nog veel mensen hiermee in hun hart mogen raken en inspireren. Met heel mijn hart geschreven, liefs

— Willeke, Spiritueel Meesterschap

Praktische informatie

Data
In 2019: 27 januari, 17 februari, 14 april, 12 mei, 9 juni (Boijl), 8 september, 10 november en 8 december. De opleidingsdagen zijn van 10:00 - 17:00.

Invoegen in de opleiding is mogelijk na aanschaf en beluisteren van de opnames van de meditaties en uitleg van de eerdere dagen (als downloads of op cd’s)

Locatie
Schelleschool, Bosweg 9, Zwolle

Kosten
Je betaald per opleidingsdag een bedrag naar keuze. De richtbedragen voor een opleidingsdag zijn: €120,- voor mensen met een hoog inkomen, €90,- voor mensen met een gemiddeld inkomen, €60 voor mensen met een laag inkomen.  Je bepaalt zelf wat je kunt en wilt geven. Zie ook ons systeem van donaties, kosten op vrijwillige bijdrage. Hier komen de kosten van de uitleg en meditaties op cd’s of downloads bij. Deze bedragen €25,- per opleidingsdag.

Studiebelasting/tijdsinvestering
We adviseren je om elke dag een meditatie te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de opleiding. Daarnaast geven we op elke opleidingsdag praktische opdrachten om het geleerde meer in je dagelijkse leven te brengen. In totaal gaat het om een tijdsinvestering van een half uur tot drie kwartier per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie
Iedereen kan meedoen aan de opleiding. Er zijn geen vooropleidingseisen. Klik hier om naar de pagina "Voor wie" te gaan. Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in de opleiding plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

Deelname
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het opleidingsgeld een week voordat je wilt beginnen met de opleiding op onze rekening staat.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.