Meer informatie over de Spirituele opleiding:

Wat anderen zeggen over de Spirituele opleiding:

Sinds een aantal jaren doe ik regelmatig een cursus bij Froukje en Jeroen. Ik ben erg gaan houden van de lichtheid en van de eenvoud die ik er vind ….. Het zijn prachtige, meestal gechannelde meditaties die je onmiddellijke optillen naar een hogere en lichtere frequentie. Ik had al allerlei cursussen bij Froukje en Jeroen gevolgd toen ze al hun verschillende cursussen bijeen lieten komen en onderbrachten in -Spiritueel Meesterschap-. Ik werd er meteen enthousiast van … wat een rijkdom ….
Wat heerlijk om hier aan deel te nemen. Het is zo heerlijk om met grote regelmaat met een groep mensen, medecursisten in een kring te zitten …… prachtige meditaties ….. prachtige energieën….zo mooi om met z’n allen deel te hebben aan het opbouwen van deze energieën ….. te delen in deze energieën…..uit te wisselen …. Vooral ook in deze tijd dat er zoveel gebeurt is het fijn om met deze dingen bezig te zijn en met mensen ‘in een kring te zitten’ ….
De dagen hebben een prettige opbouw. Er is ruimte om ieder dagdeel te beginnen met lekker swingen….je energie losmaken en laten stromen ….Tijdens de meditaties (en wanneer het zich maar aandient) is er altijd ruimte voor emoties …. alles mag er zijn …. Heel vaak, eigenlijk op alle dagen doen we oefeningen met betrekking tot de meditaties en dat doen we in kleine groepjes, hele mooie oefeningen met healing …. heel fijn om te doen en altijd veilig en vertrouwd ….. meteen wordt duidelijk wat je kan doen met datgene wat je in de meditaties leert.
Aan de ene kant word je hoog opgetild en maak je prachtige reizen en aan de andere kant is er veel aandacht om stevig gegrond te blijven/worden.
Doordat in Spiritueel Meesterschap verschillende cursussen samengebracht zijn kan je ook goed de verschillen ervaren.

— Sanne, over Spiritueel Meesterschap

Voor wie

Wij zoeken deelnemers die werkelijk voor hun spirituele pad willen gaan. Dit betekent dat je bereid moet zijn om oude patronen en aspecten van je persoonlijkheid die je niet dienen los te laten, al is dat niet altijd even makkelijk. Wat je wilt is je werkelijke zelf ontdekken en worden. De opleiding is ook bedoeld voor diegenen die lichtwerker of spiritueel leider willen worden of dit verder willen versterken.

Of je nu beginner of gevorderde bent op je spirituele pad, dat maakt niet uit. Iedereen vertrekt vanaf zijn of haar niveau. Je hoeft geen meditatie-ervaring te hebben om de energieën van de meditaties te kunnen ervaren.

Het gaat erom dat dit je aanspreekt en je er een 'ja' en vreugde bij voelt. Ook vragen wij openheid van je en bereidheid om te delen over je ervaringen en over waar je bent.

Wanneer je de opleiding gaat volgen, begeef je je op een pad van versnelde spirituele groei. Dit betekent dat je in relatief korte tijd grote stappen in je ontwikkeling doormaakt. Dit kan tot grote veranderingen in je leven leiden. Versnelde groei betekent ook dat je in versneld tempo oude blokkades, angst en pijn oplost. Voor een groot deel gebeurt dit buiten je bewustzijn om, waardoor je vooral een toename van vreugde, liefde en rust in je leven zult ervaren. Voor een deel kom je echter deze oude pijn op bewust niveau tegen. In de opleiding zijn vele meditaties opgenomen om hiermee om te gaan. Een houding van openheid en acceptatie is erg belangrijk. Hoe opener je bent voor de energieën, het licht en de lichtwezens die je helpen bij je proces, hoe makkelijker je er doorheen rolt. Hoe meer je accepteert wat er boven komt en het er gewoon laat zijn, in plaats van het weg te drukken, hoe makkelijker het weer voorbij gaat. We zullen hier tijdens de opleiding uitgebreid aandacht aan besteden.

Sommige mensen hopen door mediteren en spirituele oefening om de moeilijkheden van het leven heen te kunnen. Vaak is mediteren dan eigenlijk ook een vorm van vermijding. Je komt er dan soms pas na jaren achter dat je iets belangrijks gemist hebt en niet zo veel verder bent gekomen. Ons programma is zo opgezet dat je niet om je thema’s heen gaat, maar leert ook pijnlijke emoties toe te laten en er mee om te gaan. We creëren daarbij een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Indien nodig kun je je ook buiten de groepsbijeenkomsten om tot ons richten.

Als je de opleiding graag zou doen en je gebruikt stimulerende of onderdrukkende medicatie of andere middelen, neem dan contact met ons op. Het is onze ervaring dat psychiatrische medicatie of het gebruik van middelen als tabak en alcohol niet samengaan met het intensieve spirituele proces. Soms is het nodig om eerst aan andere problematiek te werken voordat je er aan toe bent in te stappen in de opleiding.

Wanneer je al cursussen bij ons gedaan hebt kun je onderdelen die je eerder hebt gevolgd voor minder geld opnieuw doen of zo je wilt overslaan.

Later instappen?
Invoegen in de opleiding is mogelijk na aanschaf en beluisteren van de opnames van de meditaties en uitleg van de eerdere dagen (als downloads of op cd’s)

Bekijk hier de praktische informatie van de Spirituele opleiding.