Meer informatie over spirituele vakanties

Wat anderen zeggen over de cursusvakanties:

Ik merk dat ik wat losser wordt met het in ‘control’ houden van zaken. Ik maak nu meer gebruik van affirmaties en ze helpen mij prachtig. Ben nu wel aan het kijken hoe ik zaken anders kan aanpakken door meer ruimte voor mijzelf te creëren en wellicht laat ik het gewoon op mijn pad komen. De cursus “een nieuw licht in mijn leven, werken met de elementen” kwam voor mij precies op tijd. Ik heb iedere dag als een cadeau ervaren: – de liefde die jullie, St. Germain, Phylos en de engelen uitstralen, – het verblijf op Monte na Luz, – hoe liefdevol, open en oprecht iedereen is, dankbaar dat zij hun ervaring met mij hebben gedeeld, – onze top kok Wendy, de gastvrijheid van Frank, – de massage en de klankschaalsessie, en met name dat ik weer bij mijzelf (gevoel) kon komen en daar ben ik ook heel dankbaar voor.

— Frederika, over de cursusweek in Portugal

Zomer vijfdaagse Drenthe Welhoven

30 juli t/m 3 augustus 2021 Welhoven - Thema volgt

Meditaties worden afgewisseld met dansen, zingen en verdiepende oefeningen. Daarnaast doen we een meditatieve natuurwandeling.

In onze cursussen werk je altijd ook aan je eigen thema’s. We stellen enige openheid over je proces,  leven en ervaringen erg op prijs. Het maakt het voor ons makkelijker  op je af te stemmen.

Bekijk hier de praktische informatie