Meer informatie over spirituele vakanties

Wat anderen zeggen over de cursusvakanties:

Deze spirituele week was voor mij een fijne manier om na een jaar hard werken mijn vakantie mee te beginnen. Wat ik mocht ontvangen ging mijn verwachtingen te boven. De inwijdingen waren intens en toch licht, de begeleiding professioneel en warm. Onze groep, de omgeving, het programma, de maaltijden, het in de natuur zijn was als een warm bad. Ik voelde me gezien en veilig. Dank je wel daarvoor!

— Daniëlla, over de cursusweek

Zomer vijfdaagse Drenthe Welhoven

Vorige zomer hadden we een prachtige vijfdaagse in centrum Welhoven in Vledderveen. We hebben bijzonder genoten van de harmonieuze, liefdevolle groep deelnemers en van de geweldige plek. Voor 2019 hebben we daarom vast een optie genomen voor 12 tot en met 16 juli dus noteer deze data vast in je agenda!

Onderstaand de tekst van de afgelopen vijfdaagse. Nieuwe inhoud nog niet bekend.

 

3-7 augustus 2018 in Welhoven | Zeven stralen en de nieuwe tijd

Zin in vijf heerlijke dagen mediteren, mantra's zingen, en de natuur op een spiritueel niveau ervaren? Het leek ons prachtig om een intensieve maar tegelijkertijd speelse vijfdaagse te geven, waarin je je spiritualiteit op verschillende manieren kunt ontdekken of verdiepen. Dit keer niet in het buitenland maar letterlijk dicht bij huis, op de grens van Friesland en Drenthe.

De zeven goddelijke stralen

Je wordt tijdens deze dagen geïnitieerd in de zeven goddelijke stralen. Dit zijn krachtige hoge frequenties die via je chakra’s je fysieke leven binnenstromen. Ze zijn zo subtiel dat ze niet met wetenschappelijke instrumenten te meten zijn. Toch bepalen ze voor een belangrijk deel hoe je leven op aarde eruit ziet. Door met deze stralen te werken open je je chakra’s en stem je je af op hogere dimensies. Ze helpen je om je te openen voor diepere ervaringen van eenheid. Doordat ze voortkomen uit Brahma, het scheppende aspect van het goddelijke licht, kun je ermee werken en je leven beïnvloeden.

Daarnaast werken we met de zeven stralen om je (nog meer) af te stemmen op het nieuwetijdslicht. Vanuit de goddelijke bron stromen de frequenties van dit licht naar de aarde. Dit stuurt het bewustzijn op aarde aan. Het wordt het nieuwetijdslicht genoemd omdat er momenteel een belangrijke verschuiving plaatsvindt van een lager naar een hoger bewustzijnsniveau van de mensheid. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in meer saamhorigheid en een toenemende opening van intuïtie en helderwetendheid. De overgang zorgt echter ook voor veel verwarring. Door afstemming op het nieuwe tijdslicht en de zeven stralen samen, leer je om stabiel te blijven en niet in deze verwarring te belanden.

Openen van chakra's

We openen de chakra’s met de zeven stralen. Aan de achterkant van de chakra’s ga je het licht van de nieuwe tijd ervaren. Aan de voorkant maak je contact met de kwaliteiten van de chakra’s die nu afgestemd zijn op de nieuwe tijd. In meditaties breng je deze kwaliteiten in verschillende gebieden van je leven, zoals relaties, wonen, gezondheid, spiritualiteit, overvloed en levensdoel. Zo breng je je hele leven naar een hoger plan.

In de natuur

Voor mensen die ons werk al kennen zal een verrassend nieuw aspect zijn dat we de natuur om ons heen bij de cursus betrekken. Met de zeven stralen en meditatieve oefeningen ga je je verbinding met de natuur een geheel nieuwe dimensie geven.

Als je al geïnitieerd bent in de zeven stralen, zal je nu op een dieper niveau worden geïnitieerd.

De Zeven goddelijke stralen zijn als initiaties door Mahavatar Sri Babaji gegeven aan Prema Baba Swamiji. Prema Baba heeft ons geïnitieerd om deze verder te verspreiden.

Praktische informatie

Klik hier voor de praktische informatie over de Zomer Vijfdaagse in Welhoven.