Meer informatie over spirituele vakanties

Wat anderen zeggen over de cursusvakanties:

Lieve lieve mensen, ik heb zulke mooie herinneringen aan de cursusweek. Ik kijk met heel andere ogen naar de dingen om me heen en de dingen die ik heb. Én naar de dingen die ik wil creëren. Ik heb zoveel gekregen van jullie en dit maakt me zo gelukkig. Ik zeg regelmatig positieve, lieve en mooie dingen tegen mezelf en wens van alles prachtigs voor vandaag en de toekomst. Ik kijk met verwachting uit hoe e.e.a. in de toekomst zal uitpakken. Hier zal ik jullie later over berichten.

— Erika, over de cursusweek

Praktische informatie Zomer vijfdaagse Drenthe

Vanwege de Corona-maatregelen hanteren wij een maximaal aantal deelnemers van 12 personen.
De zomervijfdaagse is vol. Je kunt je nog aanmelden voor de reservelijst, voor het geval er een deelnemer uitvalt.

Op een paar kilometer van ons woonhuis is een sfeervolle spirituele plek verrezen: Welhoven. Er is een prachtige cursusruimte en er zijn mooie kamers voor overnachting.

De cursusdagen zijn op 21 t/m 25 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Naar keuze kan je elke dag na het programma naar huis gaan of overnachten op Welhoven.

Kosten
De cursuskosten bedragen €450,- of een ander bedrag naar keuze: zie hiervoor ons systeem van vrijwillige bijdrage op basis van dondaties. Dit is inclusief koffie, thee en koeken.

Dit is exclusief maaltijden en eventuele overnachtingen. Je kunt zelf bepalen of en wanneer je hier gebruik van wilt maken. Meer informatie vind je op de site van Welhoven.
Overnachtingen: € 23 (incl. toeristenbelasting)
Maaltijden: Ontbijt € 7,50, Lunch € 12,50, Avondeten € 15,00

Deelname
Je kunt je opgeven via het aanmeldformulier.

Nadat je deze hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin verzoeken wij je binnen twee weken een aanbetaling te doen van € 100. Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je deelname definitief. Twee tot vier weken voor de aanvang van de cursusweek ontvang je een uitgebreide bevestiging waarin alle praktische details zijn opgenomen.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.