Meer informatie over spirituele vakanties

Wat anderen zeggen over de cursusvakanties:

Ik ben jullie dankbaar voor jullie liefde, wijsheid en humor, ik heb daar in stilte van genoten. Weet dat ik dankbaar ben, voor alles.

— Marlies, over de cursusweek

Praktische informatie Zomer vijfdaagse Drenthe

Op een paar kilometer van ons woonhuis hebben we een sfeervolle spirituele plek gevonden: Welhoven. Er is een prachtige cursusruimte en er zijn mooie kamers voor overnachting.

De cursusdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Naar keuze kan je elke dag na het programma naar huis gaan of overnachten op Welhoven. De cursuskosten bedragen € 450. Dit is inclusief koffie, thee en koeken, exclusief eten en overnachtingen.

Overnachten op Welhoven kost € 20 per nacht. Dit is exclusief toeristenbelasting van € 1,10 per nacht en een linnenset (bedlinnen en handdoeken) € 5. De toeslag voor een eenpersoons kamer is € 7,50 per nacht. De kosten van maaltijden bedragen: ontbijt € 5, lunch € 10,00 en avondmaaltijd: € 12,50. Er zijn slechts 6 (tweepersoons) kamers op Welhoven. Verblijf op een kamer alleen is alleen mogelijk bij voldoende beschikbaarheid. Graag bij aanmelding vermelden of je een kamer wilt boeken en wat je voorkeuren zijn. Wij geven dit dan door aan centrum Welhoven.

Deelname
Je kunt je opgeven via het aanmeldformulier.

Nadat je deze hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin verzoeken wij je binnen twee weken een aanbetaling te doen van € 100. Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je deelname definitief. Twee tot vier weken voor de aanvang van de cursusweek ontvang je een uitgebreide bevestiging waarin alle praktische details zijn opgenomen.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.