Meer informatie over spirituele vakanties

Wat anderen zeggen over de cursusvakanties:

Het waren vijf bijzondere dagen met een hele fijne groep mensen. Dit was zonder twijfel de meest liefdevolle en harmonieuze groep die ik bij al mijn workshops heb meegemaakt. Niet vreemd dat Froukje en Jeroen dit soort mensen aantrekken, want de liefde waarmee zij deze spirituele vijfdaagse verzorgen straalt ervan af. De locatie was prima, zonnig weer en mooie variatie tussen meditatie, zang, dans en qi gong. Ik heb er van genoten. Dank jullie wel!

— Ron, over de Zomervijfdaagse

Praktische informatie Zomer vijfdaagse Drenthe

Op een paar kilometer van ons woonhuis is een sfeervolle spirituele plek verrezen: Welhoven. Er is een prachtige cursusruimte en er zijn sfeervolle kamers.

De cursusdagen zijn op 20 t/m 24 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Naar keuze kan je elke dag na het programma naar huis gaan of overnachten op Welhoven.

Onderstaand de praktische informatie van 2021, die van 2022 volgt...

Kosten
De cursuskosten bedragen €450,- of een ander bedrag naar keuze: zie hiervoor ons systeem van zelf te bepalen bijdrage. Dit is inclusief koffie, thee en koeken.

Dit is exclusief maaltijden en eventuele overnachtingen. Je kunt zelf bepalen of en wanneer je hier gebruik van wilt maken. Meer informatie vind je op de site van Welhoven. Een kamer reserveren loopt via ons.

Deelname
Je kunt je opgeven via het aanmeldformulier.

Nadat je deze hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin verzoeken wij je binnen twee weken een aanbetaling te doen van € 100. Zodra wij je aanbetaling hebben ontvangen, is je deelname definitief. Twee tot vier weken voor de aanvang van de cursusweek ontvang je een uitgebreide bevestiging waarin alle praktische details zijn opgenomen.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.