De agenda van Israna

Bekijk hieronder de data van onze cursussen, opleidingen, spirituele vakanties, feestelijke lichtdagen en lezingen. Deze worden gehouden op verschillende locaties in het land. Je bent welkom! Kom je er niet uit op onze website stuur dan gerust een bericht.

Spring Forest Qigong Open les: elke donderdag 9.30 - 11.00 uur Vledderveen
De oefeningen en technieken zijn eenvoudig en zeer effectief voor heling en balans. Klik hier voor meer informatie en actuele data.

jun
8
za
GRATIS Introductieworkshop Healing opleiding @ "Op ons erf" in Boijl (FR)
jun 8 @ 13:30 – 16:00

Een ideale mogelijkheid om te kijken of de opleiding “Healing vanuit het universele licht” iets voor jou is. De opleiding start 14  september 2019.

jun
16
zo
GRATIS Introductieworkshop Healing opleiding @ Zwolle
jun 16 @ 13:30 – 16:00

Een ideale mogelijkheid om te kijken of de opleiding “Healing vanuit het universele licht” iets voor jou is. De opleiding start 14 september 2019.

sep
1
zo
GRATIS Introductieworkshop Healing opleiding @ "Op ons erf" in Boijl (FR)
sep 1 @ 13:30 – 16:00

Een ideale mogelijkheid om te kijken of de opleiding “Healing vanuit het universele licht” iets voor jou is. De opleiding start 14 september 2019.

sep
14
za
Healingopleiding | Dag 1 @ Boijl
sep 14 @ 10:00 – 17:00

Module 1, dag 1: Licht, liefde en je ziel (Ook als losse cursusdagen te volgen). Theoretisch kader. Dit kader en de onderwerpen op deze dagen worden in de loop van de opleiding in meer detail uitgewerkt. Je openen om te ontvangen, het openen van je hart, contact met je ziel, balans, werken met licht en met lichtwezens (M.A.P.). De kracht van visualisatie en het gebruik van je bewustzijn, de rol van emoties en aandacht voor het innerlijke kind. Een ander en jezelf in het helende licht houden.

Klik hier voor meer informatie.

sep
15
zo
Healingopleiding | Dag 2 @ Boijl
sep 15 @ 10:00 – 17:00

Module 1, dag 2: Licht, liefde en je ziel (Ook als losse cursusdagen te volgen). Theoretisch kader. Dit kader en de onderwerpen op deze dagen worden in de loop van de opleiding in meer detail uitgewerkt. Je openen om te ontvangen, het openen van je hart, contact met je ziel, balans, werken met licht en met lichtwezens (M.A.P.). De kracht van visualisatie en het gebruik van je bewustzijn, de rol van emoties en aandacht voor het innerlijke kind. Een ander en jezelf in het helende licht houden.

Klik hier voor meer informatie.

nov
17
zo
Healingopleiding | Dag 3 @ Boijl
nov 17 @ 10:00 – 17:00

Module 2, dag 1: Contact met je gids, meester en/of engel (Ook als losse cursusdagen te volgen). Met je gids: blokkades detecteren, vragen beantwoorden over jezelf, healing geven en een chakra reading doen. Klik hier voor meer informatie.

dec
15
zo
Healingopleiding | Dag 4 @ Boijl
dec 15 @ 10:00 – 17:00

Module 2, dag 2: Contact met je gids, meester en/of engel (Ook als losse cursusdagen te volgen). Met je gids: blokkades detecteren, vragen beantwoorden over jezelf, healing geven en een chakra reading doen. Klik hier voor meer informatie.