Ons aanbod

Cursussen

  • De twee tot vierjarige opleiding Spiritueel Meesterschap waarin we de voor ons meest krachtige methoden naar verlichting combineren: Awakening your Light Body en vervolgcursussen, het traject van het doen ontwaken van de kundalini, de initiaties in de zeven stralen en verschillende workshops van Phylos en Saint Germain zoals Open je hogere geest, Overgang naar het licht en gezondheid en heling. De onderdelen zijn ook los te volgen zonder dat je de hele opleiding doet.
  • Meer en meer is sinds onze swami-initiatie het krachtige helende licht van Mahavatar Babaji aanwezig.
  • Het doen ontwaken van de Kundalini: een veilige, krachtige en zachte manier om de kundalini energie te doen ontwaken doorgegeven door Phylos en Saint Germain. Acht weekenden verspreid over twee jaar.
  • De cursus Awakening your Light Body en de vervolgcursussen hierop. Dit is een prachtig spiritueel pad, waarbij je in korte tijd grote sprongen maakt in je groei en waarin je snel veel licht en verruiming kunt ervaren.
  • Froukje is erkend als Spring Forest Qigong master healer en instructeur voor levels 1 en 2. Spring Forest Qigong betekent werken met energie en is een helingsmethode. Je werkt aan healing van jezelf met eenvoudige, zeer krachtige oefeningen.
  • We zijn verheugd de cursus 'Leven vanuit verbinding' aan te bieden die voortbouwt en aansluit op het onlangs verschenen tweede boek van Phylos.


Workshops

Workshops, weekenden en weken waarin we werken met meesters Phylos en St. Germain die via ons meditaties begeleiden. Alles wat we doen is gericht op het ervaren en bereiken van de goddelijke kracht en liefde in jezelf.

Feestelijke lichtdagen met steeds een ander thema. Meditatiedagen waarbij je andere cursisten kunt ontmoeten en waarin we samen zijn in licht en verbondenheid. Sommige dagen zijn voor iedereen toegankelijk, voor andere moet je de cursus Awakening your Light Body hebben gevolgd.

Daarnaast doen we krachtige oefeningen en meditaties die wij geleerd hebben sinds wij het pad van Babaji volgen.

Individuele therapie, healing en begeleiding

We zijn beide psycholoog. Froukje geeft individuele (hypno) therapie en healing. Jeroen heeft een reguliere psychotherapiepraktijk in Sneek.

Publicaties

Onze boeken Geboorte in het Goddelijke en Saint Germains Boodschap van Liefde zijn uitgegeven bij Akasha. Het nieuwe boek van Jeroen Leven vanuit Verbinding; spirituele gids voor eenheidsbewustzijn is uitgegeven bij Hajefa. Je kunt de boeken bij de uitgever of bij de (internet)boekwinkel bestellen.

In het tijdschrift Spiegelbeeld van september 2007 en september 2009 staan artikelen van ons en in Paravisie van december 2007 een interview.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen over het aanbod van Israna? Klik hier