Overige workshops

Deze 5-daagse Zomercursus in Drenthe heeft mijn zomer "gemaakt" ! Ik ben zo blij en "enthousiast" er van thuisgekomen. Ik voelde me gesterkt, gevoed en geheald van verschillende lichamelijke (en geestelijke) klachten. Ik denk met veel plezier terug aan deze hele fantastische 5 daagse en aan de onvergetelijke natuurwandeling.
- Sonja.

Toen ik gisteren thuiskwam van de lichtdag ben ik letterlijk alle (onnodige, geprikkeld door het verleden) angsten kwijtgeraakt.

Mijn partner en ik kwamen erg tot elkaar en ik heb alles eruit gehuild. Mijn hart opende zich weer en alle pijn verdween uit mijn lichaam. Ik ben dankbaar dat ik gisteren ruimte kreeg in mijn energie om dit te durven delen, me hierin veilig te voelen.

En ik voel me nu veel steviger dan voor gisteren.

Heel erg fijn dat ik er gisteren bij mocht zijn, dankjewel.
- Suzanne

Ik geniet nog na van de Feestelijke Lichtdag.
Ik merk op, dat ik me als een vis in het water voel bij deze nieuwetijds energie.
't Lijkt er steeds meer op, dat ik thuiskom.
Overal zie ik glimpen van deze nieuwe tijd. En dat verheugt me ten zeerste.
Ik word er erg blij van...
Zet me in de flow.
Ik merk dat ik veel zelfverzekerder aan het worden ben.
Weet nu ook beter wat mijn kwaliteiten zijn....
Waar mijn kracht ligt....
En durf ook te erkennen (hardop te zeggen,) wat mijn sterke kanten zijn.....
zonder naast mijn schoenen te gaan lopen.
Voor mij geldt nu: Nieuwe tijd, nieuwe mogelijkheden.
Ik ga er heerlijk van genieten.
-Ine

Misschien leuk om te weten dat één van de redenen voor mij om deze cursussen te doen is dat ik, na de contact met je gidscursus door onze secretaresse werd aangesproken met de vraag bij wie ik toch die cursus had gevolgd (ik had haar al iets over de cursus verteld). Het was haar opgevallen dat ik zoveel meer straalde en in alles wat ik deed en zei veel krachtiger overkwam. Ik had dat zelf ook al wel bemerkt, ik zei tijdens vergaderingen nooit zo heel veel, uit verlegenheid, dan wel omdat ik van mening was dat de opmerking die ik zou kunnen maken geen toegevoegde waarde in de vergadering had. Ik heb op de één of andere manier nu veel meer dan eerst een visie op dingen, dus ik hou me nu iets minder vaak stil en- en dat is voor mij best een bijzondere ervaring- mijn collega's zijn onmiddellijk stil als ik iets zeg alsof ze hééél erg benieuwd zijn wat ik ga zeggen en wat mijn idee is over het besproken onderwerp. Ik vind dit allemaal reuze interessant en op de één of andere manier ook erg grappig om dit zo waar te nemen. In ieder geval een goede aanmoediging om verder te gaan!
- Gea

Over het weekend: Het was geweldig. Ik ben zo blij dat ik gekomen ben. Het was alle reisperikelen zeker waard. Veel dank! Vanochtend werd ik wakker en kon ik ervaren dat een oud probleem nu eindelijk echt is opgelost. Een oud verdriet dat ik nu in het licht zag staan. Gewoon niet te geloven.
- Annemarie

Dear brother and sister,
Het was weer een een heel mooi weekend, ik voel me geinspireerd en verruimd en ben weer onder de indruk van wat jullie gegeven hebben. Het waren weer glan- zende parels, die ik koester.
- Anna

Ik was na het hele mooie weekend ontzettend moe en heel blij. Wat een fijn weekend met zoveel verschillende mensen en toch ook hetzelfde. Ik wil jullie vanuit het diepst van mijn hart bedanken voor jullie begeleiding en dat jullie dit mogelijk maken. Zo komt het licht in de wereld en kan het worden verspreid.
- Marida

Lieve Saraswati en Mokshananda,
Wat een mooi weekend was het! Er was zoveel licht dat ik het nauwelijks kon bevatten (letterlijk en figuurlijk..)
Ik heb ook nooit zoveel gehuild in 1 weekend (en dat zegt wat voor mij ;-) ) .
Ik voel me getransformeerd en innig dankbaar naar jullie, Prema Baba en last but nog least Phylos en St. Germain die zulke prachtige meditaties doorgaven en mij zo aan het huilen brachten door me diep te raken.
Gisteravond startte ik zelf weer een cursus in Woerden over het enneagram en bewustwording en ik voelde me de hele dag totaal kalm hierover. Terwijl ik normaal van de zenuwen als een kip zonder kop rondren. En er hadden zich op het laatste moment nog 2 extra mensen aangemeld, dat was leuk.
Ik hoop dat ik hierin weer iets door kan geven wat ik van jullie geleerd en meegekregen heb.
Het is toch een wonder hoe ik bij jullie terecht ben gekomen via de Paravisie en door de stroom van gebeurtenissen die daarna op gang zijn gekomen is God nu een werkelijke ervaring voor mij i.p.v. ver van mij af. En dat is mooier dan ik ooit had durven dromen.
Nogmaals mijn dank en liefde hiervoor naar jullie, de farmers.
- Mariska

Hallo lieve Froukje en Jeroen,
Ik vibreer nog steeds na van het prachtige licht in jullie workshop.
Het proces was al begonnen bij mij maar is enorm versneld! Mijn moeder en zus ervaren het ook zo.
Er komt veel los, maar als ik even ga liggen en ontspan voel ik heel veel energie en voel ik ook mijn chakra's gaan gloeien.
Er gebeurt heel veel, ook veel synchroniciteit, prachtig!
Ik ben ook erg geraakt door het boekje over Babaji. Ik leg het 's avonds naast mijn bed!
Ik hoor het graag.
Een warme groet,
- M.

Ik zit nog na te genieten van het weekend. Het is een mooi geschenk. Dank jullie wel.
Liefs,
- Frederika