Meer informatie over Israna:

Anderen over Israna:

Ik heb de vijf dagen in Drenthe heel fijn gevonden. Ik heb veel geleerd. De Spring Forest Qigong oefeningen vond ik erg boeiend. Het was ook heel fijn om weer in het licht te zijn. Het logeeradres was geweldig en het weer zat 100 procent mee. Een bekende van mij vond dat ik er heel goed uitzag en dacht dat ik een nieuwe man gevonden had! 😉 Het werkt nog steeds door, merk ik. Heel erg bedankt dat jullie mij dit gegeven hebben. Alle goeds.

— Fanny, over de cursusweek

Accreditaties KTNO en CRKBO

KTNO - Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
In 2017 heeft Israna een KTNO accreditatie gekregen voor de Healing Opleiding en Awakening your Light Body:

Healing vanuit het universele licht (K9128)

Awakening your Light Body (K9289)

Hierdoor kunnen deelnemers die aangesloten zijn bij een beroepsvereniging punten/uren krijgen wanneer hun vereniging bij het KTNO is aangesloten. Deze erkenning betekent dat je volgens dit instituut correct wordt opgeleid voor een vak in plaats van een titel.

Na het afronden van een scholing verstrekken wij een diploma of certificaat dat erkend kan worden door beroepsverenigingen binnen de complementaire gezondheidszorg.

CRKBO - Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
Sinds 2016 hebben wij een CRKBO erkenning, waarmee we voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.