Donaties - kosten o.b.v. vrijwillige bijdrage

Wij zijn voor een aantal van onze activiteiten overgegaan op een systeem van donaties of vrijwillige bijdrages.

Wat houdt dit in?
Het gaat erom dat we willen dat onze cursussen en sessies toegankelijk zijn voor iedereen die werkelijk wil groeien. Daarbij is echter een energie uitwisseling wel van belang.

We geven bij elk van onze activiteiten een richtbedrag. Met dit bedrag in je achterhoofd voel je vanuit je hart en in alle eerlijkheid wat je voor deze activiteit kunt en wilt geven. Zo kan iemand met weinig geld minder geven en iemand met meer geld meer. Dat je investeert in jezelf is belangrijk voor je spirituele groei, evenals de energie uitwisseling die plaats vindt met ons. Zo zal een iemand met veel geld die het richtbedrag aanhoudt in wezen minder moeite hoeven doen en dus minder in zichzelf investeren dan iemand met een laag inkomen die minder dan het richtbedrag betaalt. En iemand met een dikke spaarpot zal niet in alle eerlijkheid kunnen zeggen dat hij geen geld heeft en dus minder kan geven.

Niet al onze activiteiten zijn op dit systeem gebaseerd. Voor de cursus Awakening your Light Body en Spring Forest Qigong levels 1 en 2 hebben wij overeenkomsten met de ontwikkelaars van deze cursussen. De opleiding Healing vanuit het universele licht leidt op tot een vak en staat ook los van dit systeem.