Mahavatar Babaji
Anderen over Israna:

Ik heb na de heerlijke week redelijk ongemerkt m’n gewone draad weer opgepakt. Ik voel me goed, lichter, ruimer, rustiger, ik kan me makkelijker uiten en ik voel me heel krachtig en stabiel. Vandaag ben ik naar m’n moeder geweest en ondanks allerlei zaken die ik voor de voeten geworpen kreeg, bleef ik rustig en begripvol. Ik ben jullie zeer dankbaar en erkentelijk voor de heerlijke week, de healingen etc. etc.!

— Yvonne, over de cursusweek
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties.
* verplichte velden

Mahavatar Babaji

Babaji is de Maha Avatar, de meester der meesters. Hij is onsterfelijk, leeft in India en houdt zijn jeugdige lichaam al minstens 2000 jaar in stand. Er wordt gezegd dat hij in staat is zijn lichaam te materialiseren en dematerialiseren wanneer hij dat wil. Als je naar hem op zoek gaat, zul je hem niet vinden. Hij bepaalt wie hem te zien en te spreken krijgt. Hij werkt op de achtergrond en houdt zich bezig met de overgang van de mensheid naar een nieuwe fase van liefde en harmonie. Hij verscheen door de eeuwen heen slechts af en toe aan meesters en diegenen die een rol hebben in zijn grote plan.

Misschien ken je Babaji uit Autobiografie van een Yogi van Paramhansa Yogananda, waarin Yogananda zijn ontmoeting met de Mahavatar beschrijft. In het begin van de vorige eeuw stuurde Babaji Yogananda naar het Westen om kriya yoga te brengen als pad naar zelfrealisatie en verlichting. Momenteel wijdt hij zich aan de verspreiding van prema, of goddelijke Liefde.

Mahavatar Babaji meditatiecentrum
Wij hebben een visie van een dergelijk centrum op een mooie energieplek in Nederland. Wij denken erover een stichting in het leven te roepen om dit te realiseren. Mocht je ideeën hebben hierover of ons op een of andere manier hierbij denken te kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Jeroen en Froukje