Mahavatar Babaji
Anderen over Israna:

Ik wil je laten weten erg blij te zijn met de beoefening van Spring Forest Qigong. Het lukt me dit dagelijks toe te passen, de ene keer uitgebreider dan de andere. Het doet me goed, de bewegingen, de ademhaling, het bewustzijn en de oefening van de aandacht. Ook als voorbereiding op mijn meditatie helpt het me in mijn aandacht en concentratie. Het maakt me helder en aanwezig en ik heb het gevoel hier de rest van de dag baat bij te hebben.

— Margot, Spring Forest Qigong
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee gratis meditaties.
Nieuwsbrief Israna
* verplichte velden

Mahavatar Babaji

Babaji wordt wel de Maha Avatar, de meester der meesters, genoemd. Er wordt gezegd dat hij in staat is zijn lichaam te materialiseren en dematerialiseren wanneer hij dat wil. Als je naar hem op zoek gaat, zul je hem niet vinden. Hij bepaalt wie hem te zien en te spreken krijgt. Hij werkt op de achtergrond en houdt zich bezig met de overgang van de mensheid naar een nieuwe fase van liefde en harmonie. Hij verscheen door de eeuwen heen slechts af en toe aan meesters en diegenen die een rol hebben in zijn grote plan.

Misschien ken je Babaji uit Autobiografie van een Yogi van Paramhansa Yogananda, waarin Yogananda zijn ontmoeting met de Mahavatar beschrijft. In het begin van de vorige eeuw stuurde Babaji Yogananda naar het Westen om kriya yoga te brengen als pad naar zelfrealisatie en verlichting. Momenteel wijdt hij zich aan de verspreiding van prema, of goddelijke Liefde.

Mahavatar Babaji meditatiecentrum
Wij hebben een visie van een dergelijk centrum op een mooie energieplek in Nederland. Wij denken erover een stichting in het leven te roepen om dit te realiseren. Mocht je ideeën hebben hierover of ons op een of andere manier hierbij denken te kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Jeroen en Froukje