Introductieworkshop

Gratis introductieworkshop op zondag 10 februari
Van 13:30 tot 16:00 uur
Landjuweel de Hoeven, middenweg 4, Dalfsen

Als je overweegt om de cursus te gaan volgen of kennis wilt maken met de Light Body en met ons, kun je een inleidende workshop volgen. De workshop is een uitstekende manier om de energieën van de Light Body 'aan den lijve' te ervaren.

In deze bijeenkomst zullen wij dieper op de cursus Awakening your Light Body in gaan. Daarnaast doen we twee meditaties waarin we de klanken van de energiecentra maken, gecombineerd met een korte visualisatie. Hoewel het onmogelijk is om in twee meditaties de rijkdom van de centra en van de Light Body te ervaren, kan het je toch een indruk geven.

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, klik hier.

Programma introductieworkshop:

  • een uitleg over wat de Light Body inhoudt en wat het doen ontwaken van de Light Body in je leven kan betekenen
  • een meditatie tot het hartcentrum, de ranthia, met een praktische toepassing
  • een meditatie waarin je stap voor stap door alle Light Body centra en hun energieën wordt heengeleid. In de cursus doe je er zes tot negen maanden over om al deze energieën te leren ervaren, maar je kunt hierdoor alvast een voorproefje krijgen. Veel deelnemers aan onze workshops merkten alleen al door deze meditatie veranderingen in hoe ze zich voelden en in hun leven.
  • het beantwoorden van vragen.
Deelname aan de workshop is vrijblijvend. Meditatie-ervaring is niet nodig. Je zit gewoon op een stoel, tenzij je zelf liever op een meditatiekussentje zit.
 
Verdere informatie vind je in het menu aan de linkerkant. Wil je lezen wat de Light Body andere cursisten gebracht heeft? Klik hier.
 

Klik hier voor praktische informatie.