Praktische informatie

De volledige cursus bestaat uit 6 modules. We geven elke module op 1 cursusdag, eens in de 4 tot 6 weken een dag. Aangezien elke module uit 12 meditaties bestaat, betekent dit dat je de rest van de meditaties zelf thuis oefent. 
 
Wanneer je een bepaalde dag niet kunt, is het meestal mogelijk om dit te ondervangen door deze module of deze dag alleen met de CD's zelf thuis te doen. Zie ook bij kosten.
 
Gratis introductieworkshop op 1 december in Boijl (datum januari volgt)
 
27 januari - Module 1: Verstevig je basis

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, klik hier.

Data

Begin 2019

Tijden

Van 10:00 tot 17:00 uur

Locatie

Nog niet bekend
 

Kosten

De kosten bedragen €165.- per module. Dit is voor 1 cursusdag, schriftelijk cursusmateriaal, 12 meditaties op cd's en desgewenst begeleiding en ondersteuning via e-mail. Je kunt delen herhalen voor € 60,= per dag/module.

Als je een dag niet kunt komen en je wel verder wilt gaan met de cursus betaal je €135 in plaats van €165. Je wordt door ons op de cursusdag meegenomen in de energie van alle meditaties alsof je fysiek aanwezig bent en ontvangt zo wel alle live transmissies. Je kunt maximaal 1 van de 6 cursusdagen missen.
 

Studiebelasting/tijdsinvestering

Het is de bedoeling in de weken tussen de bijeenkomsten de meditaties te doen en het cursusmateriaal te lezen.
We adviseren je een of twee meditaties per dag te doen om zoveel mogelijk profijt te hebben van de cursus. Dit is een tijdsinvestering van een half uur of een uur per dag. Dit is een advies, geen verplichting.

Voor wie

Iedereen kan meedoen aan de cursus. Er zijn geen vooropleidingseisen.
Als je onderdrukkende of stimulerende medicatie gebruikt voor psychische problemen, neem dan even contact op voor overleg. Dit omdat een openend proces zoals dat in deze cursus plaatsvindt, niet altijd samengaat met dergelijke medicatie.

 

Deelname

Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier.
Nadat je het aanmeldingsformulier hebt verstuurd, ontvang je een bevestiging per e-mail. Voorwaarde voor deelname is dat het cursusgeld een week voor aanvang van de eerste cursusdag op onze rekening staat.

Wij vragen je kennis te nemen van de Algemene Voorwaarden.