Spirituele leergang

Wij hebben jaren een opleiding gegeven met de titel Spiritueel Meesterschap. Het is tijd om iets dergelijks maar toch ook weer heel anders aan te bieden. Het wordt een combinatie van bhakti (devotie, uitreiken naar het goddelijke), stappen naar verlichting (theorie en praktijk, Patanjali) en (verder) doen ontwaken van kundalini.

Er is veel geschreven over liefde, verlichting en kundalini. Wij zetten met de meesters theorie om in praktische oefeningen en meditaties. Het gaat erom een leven te leiden op aarde vanuit je ziel en in contact te zijn met je innerlijke licht, je liefde en je wijsheid. Het is zowel belangrijk op aarde aanwezig te zijn met liefde en compassie, als je terug te trekken in jezelf, je bron van licht te vinden en verruimen. Zo leer je leven in twee werelden. Je wordt een lichtwerker.

In de opleiding combineren we het beste van wat we de laatste jaren hebben ontwikkeld met de meesters met (in India) nieuw verworven kennis, inzichten en energie.

Elke We gaan deze cursus maandelijks aanbieden. Voorlopige data: 27 januari, 17 februari, 14 april, 12 mei en 9 juni. Locatie volgt.

Bij interesse of vragen neem dan gerust contact met ons op